Medlemsfordele

Kost & Ernæringsforbundet har indflydelse

Kost & Ernæringsforbundet kæmper for at skabe job for vores medlemmer. Vi er den eneste fagforening og interesseorganisation, som repræsenterer din faggruppe og som har indflydelse. En indflydelse vi bruger på at påvirke politiske beslutningstagere og være høringspartnere inden for kost, ernæring og sundhed. På den måde sikrer vi at dine kompetencer og faget bliver italesat.

Netværk, viden og arrangementer

Vi arbejder målrettet på at være en vidensbank for hele professionen. Viden, som vi videreformidler og som du kan bruge direkte under dit studium, i din elevtid, i dit arbejde og i din hverdag. Kost & Ernæringsforbundet arrangerer konferencer, temadage og foredrag, hvor du kan møde andre inden for dit faglige felt og udveksle viden og erfaringer.

Hjælp til ordentlig løn og arbejdsvilkår

Kost & Ernæringsforbundet har forhandlingsret for vores medlemmer og har alene forhandlingsretten for kliniske diætister. Det vil sige, at når du skal ud at arbejde, så er det os, som hjælper dig med at forhandle din løn og dine arbejdsvilkår. På den måde får du en tryg start, hvor du kender til alle dine rettigheder.

Få hjælp til:

  • at skrive ansættelsesbreve og stillingsbeskrivelser.
  • at få mest muligt ud af forhandlinger med din arbejdsgiver.
  • at sikre dine rettigheder på jobbet.
  • at forsvare dine rettigheder, hvis du bliver afskediget – du kan få fri juridisk assistance.
  • at forsvare dine interesser i forbindelse med omstruktureringer og udliciteringer.

Karriererådgivning

Hvis du tænker du på at videre- eller efteruddanne dig eller har du brug for karriererådgivning, så kan vores karrierevejleder hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Det kan fx være i forbindelse med job, jobskifte, uddannelse, efteruddannelse og videreuddannelse.

Kontante fordele

Kost & Ernæringsforbundet sætter pris på vores elever og studerende. Vind:

  • eksamensprisen for ernæringsteknologer,
  • svendeprøveprisen for ernæringsassistenter eller
  • bachelorprisen for professionsbachelorer i ernæring og sundhed.

Alle tre priser er på 10.000 kr., og konkurrencerne kører hvert år. Derudover skænker vi en penge-præmie på kr. 10.000 til vinderen af Danmarksmesterskabet for ernæringsassistentelever.

Du kan også søge penge til personlig eller faglig udvikling eller tegne en studieforsikring og få rabat på andre forsikringer og tilbud.

Relateret indhold

Artikel 21/02/2013 Sundhedsforsikring
Nyhed 18/02/2013 Bonus til medlemmer
Artikel 11/12/2012 Bauta Forsikring
Artikel 11/12/2012 Forbrugsforeningen