Arbejdsmarked og arbejdsmiljø

 

FTF
Kost & Ernæringsforbundet er medlem af hovedorganisationen FTF, og medlemmer af Kost & Ernæringsforbundet henvises til a-kassen FTF-A. Igennem FTF arbejder forbundet på at fremme sine medlemmers interesser inden for fremtidens løn, fremtidens fag og fremtidens arbejdsmarked.

De organisationer, der er medlem af FTF, har flere end 400.000 medlemmer til sammen. Fra politifolk til pædagoger – herunder medlemmerne af Kost & Ernæringsforbundet. Kontakt politisk afdeling.

FTF-A
Hvis du er medlem af Kost & Ernæringsforbundet, og ønsker medlemskab af en a-kasse, anbefaler Kost & Ernæringsforbundet dig FTF's a-kasse, FTF-A. Kost & Ernæringsforbundets formand, Ghita Parry er også formand i FTF-A.  Læs mere

Forhandlingsfællesskabet
Kost & Ernæringsforbundet har 3 pladser i repræsentantskabet.

Sundhedskartellet
Sundhedskartellet er en forhandlings- og samarbejdsorganisation for lidt over 100.000 beskæftigede i sundheds- og socialsektoren. Sundhedskartellet har til formål at sikre medlemmerne i de 11 faglige organisationer størst mulig indflydelse på forhandlingsforhold til gavn for medlemmerne i social- og sundhedssektoren. Kost & Ernæringsforbundet har en plads i forhandlingsudvalget. Kontakt Forhandlingsafdelingen.

BAR - Branchearbejdsmiljørådet
Kost & Ernæringsforbundet er repræsenteret i Branchearbejdsmiljørådet for Social og Sundhedssektoren (BAR-SoSu). Her deltager Kost & Ernæringsforbundet i en række forebyggelsesprojekter med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet i institutionskøkkenerne inden for social- og sundhedsområdet. Kontakt Holger Petersen.

PKA                           
Medlemmernes pensionsmidler er anbragt i Pensionskassen for Sundhedsfaglige hos administrationsfællesskabet PKA. Kost & Ernæringsforbundets formand, Ghita Parry, sidder i bestyrelsen. Kontakt Morten Andersson

CO10
Centralorganisationen af 2010 - CO10 - er en central forhandlings- og paraplyorganisation for et stort antal faglige organisationer med i alt ca. 40.000 medlemmer - alle ansat inden for eller pensioneret fra stillinger på statens område. Kontakt forhandlingsafdelingen.