Administrativ blæksprutte med gode it-kompetencer og blik for medlemmernes behov
Vi søger en kollega, der brænder for at hjælpe vores medlemmer og kolleger, og som er åben overfor nye tilgange til, hvordan vi bliver et endnu bedre forbund.
Torben guider DRs seere i Rigets køkken
Når seerne sætter sig til rette for at se DR’s reportageserie fra Rigshospitalet, Med livet i hænderne, har de i denne sæson fået indblik i centralkøkken.
OK24: Hovedbestyrelsen anbefaler et ja til den nye overenskomst
Medlemmer af Kost og Ernæringsforbundet kan stemme om OK24 fra den 2. april til den 12. april 2024
Madvaner er en effektiv indsats mod klimaet
Nordisk Ministerråd har lanceret en ny rapport, som undersøger hvad der politisk kan gøres for, at befolkningen i de nordiske lande, vælger at ændre deres madvaner
TR - Download materialer
Her kan du downloade materialer i forbindelse med dit arbejde som tillidsrepræsentant.
Deltid handler også om ligestilling
Over dobbelt så mange kvinder som mænd arbejder på deltid. Den skæve fordeling har økonomiske konsekvenser påpeger konsulent fra projektet En fremtid på fuldtid.
Klimarådet fremhæver offentlige køkkener
Ny rapport fra Klimarådet påpeger nødvendigheden af mere fokus på potentialet i de offentlige køkkener
OK24: Kommunalt forlig er nu i mål
Aftalen indeholder ekstra lønstigning til de lavestlønnede, pension til elever og større aften- og lørdagstillæg betalt af trepartsmidler
Alle indlagte skal have noget at spise
Debatindlæg: Alle skal tilbydes den kost, de foretrækker, når de er indlagt
Kantineprisen og Køkkenprisen er åbne for indstillinger
Kantineprisen og Køkkenprisen hylder de ildsjæle i de danske køkkener og kantiner, der tager skridt imod en mere bæredygtig fremtid
Nye kontrolkampagner har fokus på fødevareemballage og opbevaringstemperatur for letfordærvelige fødevarer
1. marts 2024 starter Fødevarestyrelsens to nye kontrolkampagner med fokus på brug og mærkning af fødevarekontaktmaterialer og opbevaringstemperaturer
Pressemeddelelse: Der mangler anbefalinger for vegansk kost til patienter
Kost og Ernæringsforbundet efterlyser myndighedsanbefalinger for vegansk kost til syge borgere.
OK24: Det samlede regionale forlig er på plads
Forliget giver gode lønstigninger til alle medlemsgrupper, 10 % i pension til elever og adgang til Kompetencefonden
Diætisten februar 2024
Diætistens februarudgave skulle gerne være landet i din postkasse.
Nye anbefalinger til kogning af ris fra Fødevarestyrelsen
Ris er vurderet til at være kræftfremkaldende, og derfor ændrer Fødevarestyrelsen nu kogevejledningen
OK24: Ansatte i regionerne får 6,5 % i lønstigninger
Med en ramme på samme størrelse som i staten og kommunerne er størstedelen af de 8,8 % også i regionerne prioriteret til lønudvikling, hvor det meste udbetales i 2024
Sukker til grænsen
Danske børn får op til fire gange mere slik og søde sager, end Fødevarestyrelsen anbefaler
Bliv specialist i 'Klinisk ernæringsbehandling af mennesker i ernæringsrisiko'
FaKD har længe arbejdet på at lave specialistkurser på et akademisk niveau til medlemmer, som er kliniske diætister, indenfor den kliniske ernæring.