vi giver næring til et sundere danmark

Artikler

Vælg emne
Vælg periode
Huset

Administrativ blæksprutte med gode it-kompetencer og blik for medlemmernes behov

Vi søger en kollega, der brænder for at hjælpe vores medlemmer og kolleger, og som er åben overfor nye tilgange til, hvordan vi bliver et endnu bedre forbund.
Torben Kold medvirker i DR program

Torben guider DRs seere i Rigets køkken

Når seerne sætter sig til rette for at se DR’s reportageserie fra Rigshospitalet, Med livet i hænderne, har de i denne sæson fået indblik i centralkøkken.
ok24 urafstemning

OK24: Hovedbestyrelsen anbefaler et ja til den nye overenskomst

Medlemmer af Kost og Ernæringsforbundet kan stemme om OK24 fra den 2. april til den 12. april 2024
Kasse med grønt

Madvaner er en effektiv indsats mod klimaet

Nordisk Ministerråd har lanceret en ny rapport, som undersøger hvad der politisk kan gøres for, at befolkningen i de nordiske lande, vælger at ændre deres madvaner
TR uddannelse

TR - Download materialer

Her kan du downloade materialer i forbindelse med dit arbejde som tillidsrepræsentant.
Fuldtid

Deltid handler også om ligestilling

Over dobbelt så mange kvinder som mænd arbejder på deltid. Den skæve fordeling har økonomiske konsekvenser påpeger konsulent fra projektet En fremtid på fuldtid.
Offentlige køkkener

Klimarådet fremhæver offentlige køkkener

Ny rapport fra Klimarådet påpeger nødvendigheden af mere fokus på potentialet i de offentlige køkkener
ok24 forhandling

OK24: Kommunalt forlig er nu i mål

Aftalen indeholder ekstra lønstigning til de lavestlønnede, pension til elever og større aften- og lørdagstillæg betalt af trepartsmidler
Plejehjem

Alle indlagte skal have noget at spise

Debatindlæg: Alle skal tilbydes den kost, de foretrækker, når de er indlagt
æk

Kantineprisen og Køkkenprisen er åbne for indstillinger

Kantineprisen og Køkkenprisen hylder de ildsjæle i de danske køkkener og kantiner, der tager skridt imod en mere bæredygtig fremtid
Fødevarekontrolkampagne

Nye kontrolkampagner har fokus på fødevareemballage og opbevaringstemperatur for letfordærvelige fødevarer

1. marts 2024 starter Fødevarestyrelsens to nye kontrolkampagner med fokus på brug og mærkning af fødevarekontaktmaterialer og opbevaringstemperaturer
Grøntsager

Pressemeddelelse: Der mangler anbefalinger for vegansk kost til patienter

Kost og Ernæringsforbundet efterlyser myndighedsanbefalinger for vegansk kost til syge borgere.
danske regioner ok24

OK24: Det samlede regionale forlig er på plads

Forliget giver gode lønstigninger til alle medlemsgrupper, 10 % i pension til elever og adgang til Kompetencefonden
Diætisten_Februar '24

Diætisten februar 2024

Diætistens februarudgave skulle gerne være landet i din postkasse.
Ris

Nye anbefalinger til kogning af ris fra Fødevarestyrelsen

Ris er vurderet til at være kræftfremkaldende, og derfor ændrer Fødevarestyrelsen nu kogevejledningen
Ok24 forlig regioner

OK24: Ansatte i regionerne får 6,5 % i lønstigninger

Med en ramme på samme størrelse som i staten og kommunerne er størstedelen af de 8,8 % også i regionerne prioriteret til lønudvikling, hvor det meste udbetales i 2024
slik

Sukker til grænsen

Danske børn får op til fire gange mere slik og søde sager, end Fødevarestyrelsen anbefaler
Back to School

Bliv specialist i 'Klinisk ernæringsbehandling af mennesker i ernæringsrisiko'

FaKD har længe arbejdet på at lave specialistkurser på et akademisk niveau til medlemmer, som er kliniske diætister, indenfor den kliniske ernæring.
Vis mere