Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Bliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Faglig udvikling og sparring
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Nyuddannet
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • Corona - vigtig viden
      • OK21
      • Lønforhandling
      • Beregn din løn
      • Overenskomster
      • Pension
      • Vælg en tillidsrepræsentant
      • Tillidsrepræsentanter
      • Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Arbejdsbeklædning
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Normering
      • Psykisk arbejdsmiljø
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Arbejdstid
      • Omsorgsdage
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Aktuelle mærkesager
      • Bæredygtige køkkener
      • Sociale institutioner
      • Overvægt
      • Underernæring
      • Ernæringsugen
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
      • Medlemmernes kernekompetencer
    • Viden og anbefalinger
      • De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
      • Projekt sunde fødevarer
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • E-mail
  • Print
  • RSS

Relateret indhold

Nyhed 14/10/2016 Økologiske køkkenroser
Maddag 2016, hvor Kirsten er ansvarlig for køkkenet i Tryllestien, Hvidovre.
Nyhed 14/09/2016 Maddag i Tryllestien
Billede: På trappen ses køkkenpersonalet fra de to hospitaler, forrest tv: hospitalsdirektør Klaus Lunding, køkkenchef, Michael Allerup med regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen, køkkensouschef Trine Muusmann.
Nyhed 31/05/2016 Sølvmærke til Herlev og Gentofte Hospital
Veloverstået generalforsamling i Region Sjælland, onsdag den 6. april.
Nyhed 08/04/2016 Region Sjællands beretning for 2013-16
Alice Linning åbnede generalforsamlingen
Nyhed 05/04/2016 Ny regionsbestyrelse

Se flere

  • Seneste nyheder
  • Mest læste
Nyhed 13/01/2021 - 12:41
Privatpraktiserende ramt af mange afbud
Nyhed 07/01/2021 - 00:00
7 nye officielle kostråd
Nyhed 06/01/2021 - 16:25
Covid-vaccine: Vores medlemmer må ikke blive smittebærere
Nyhed 06/01/2021 - 16:12
Statsligt ansatte bliver desværre sat ned i løn
Nyhed 13/01/2021 - 12:41
Privatpraktiserende ramt af mange afbud
Nyhed 07/01/2021 - 00:00
7 nye officielle kostråd
Nyhed 06/01/2021 - 16:25
Covid-vaccine: Vores medlemmer må ikke blive smittebærere
Nyhed 06/01/2021 - 16:12
Statsligt ansatte bliver desværre sat ned i løn

Kontakt

Regionsformand Region SjællandRikke Kristensen

T: 2337 8507
E: rik@kost.dk

AU i Ernæring

Stella Bangsbo 23/01/2017
Opdater din viden

En ny uddannelse ser dagens lys. Tag en videregående uddannelse uden lønnedgang, der er kompetencegivende og er godkendt af Undervisningsministeriet.

Læs meget mere her.

Sjælland
Hovedstaden
Rikke Kristensen
Alice Linning

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om os|
Nyhedsbrev|
Presse|


Kontakt
Persondata

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling

Forny Samtykke