Bachelor of Global Nutrition and Health
Når du er færdig med uddannelsen, er det målet, at du selvstændigt - og med en interkulturel, tværfaglig og tværprofessionel baggrund - kan udvikle, implementere og evaluere bæredygtige sundhedsfremmende og sygdomsforbyggende interventioner.
Hertil kommer udvikling, implementering og evaluering af lokale fødevare- og sundhedspolitikker inden for global ernæring, fødevaresikkerhed og sundhed.
Uddannelsen giver desuden adgang til videre uddannelse. Undervisningen foregår på engelsk i et internationalt studiemiljø.
Alle semestre er bygget op som tværvidenskabelige undervisningsforløb, hvor fire forskellige videnskabsområder er i spil:
- Sundhedsvidenskab
- Naturvidenskab
- Samfundsvidenskab
- Humanvidenskab
Semesteropdelt undervisning
Undervisningen er opdelt i syv semestre med en varighed på hver 30 ECTS-point.
I uddannelsen indgår følgende obligatoriske temaer tilrettelagt på uddannelsens to første år (1-4 semestre):
- Food, Nutrition and Health in a Golbal Perspective
- Health Promotion and Applied Research Methods in Global Health
- Sustainable Living an Inequalities in Health
- Interventions in a Lifecycle Perspctive
Undervejs er der indlagt et praktikforløb på det globale arbejdsmarked på 30 ECTS-point.
Uddannelsen afsluttes med et halvt års bachelorprojekt.
SU
Du kan søge SU til uddannelsen.
ECTS-point
Du bruger 210 ETCS-point på uddannelsen
Har du spørgsmål?
Vores åbningstider er mandag-onsdag kl. 8.30-15.00, torsdag 8.30-17.00 og fredag 8.30-13.30.