Birgitte Vang Hansen

”Min interesse er at lave hverdagsmad med et moderne twist”, fortæller Birgitte om sin vindende opgave. Kost & ernæringsforbundet har valgt Birgitte opgave, fordi hun på en innovativ måde kombinerer nordisk mad og de officielle kostråd. Jeg prøver hele tiden at udfordre mig selv og prøve grænser af i den måde jeg laver mad på. Jeg forsøger at udforske råvarerne og skabe en visuel oplevelse, som folk husker. Maden skal være til gavn for alle og laves udfra  bæredygtige principper. Jeg holder mig opdateret ift. trends og udvikling – ny nordisk omfavner alle de principper. Jeg er glad for at arbejde med et område, som har en direkte påvirkning på folkesundheden.

Birgitte håber at komme ind på professionsbacheloruddannelse i ernæring og sundhed i Århus til sommer. Derfor skal nogle af pengene gå til transportudgifter. Jeg vil også gerne arbejde med madskoler for familier, hvor madlavning bliver en fælles aktivitet.