Log ind og få medlemsfordele

Bliv medlem

Velkommen til

I Kost & Ernæringsforbundet arbejder vi for, at du og dine kolleger har gode løn- og arbejdsvilkår. Vi arbejder også for, at du og professionen bliver endnu mere synlig. Vi har en solid faglighed, der er forankret i en stærk profession. Og så er vi dybt optaget af, at du som medlem får indflydelse og bliver en aktiv del af fællesskabet fx i din region eller i et af vores fagråd. Vi har brug for dig.

Ordentlig løn og arbejdsvilkår

Kost & Ernæringsforbundet har forhandlingsret for vores medlemmer og har alene forhandlingsretten for kliniske diætister. Det vil sige, at når du skal ud at arbejde, så er det os, som hjælper dig med at forhandle din løn og dine arbejdsvilkår. På den måde får du en tryg start, hvor du kender til alle dine rettigheder. 

Hos Kost & Ernæringsforbundet er vi eksperter på dit arbejdsområde. Om du er lønmodtager, leder, elev og studerende, har vi dygtige rådgivere, der har specialiseret sig i lige netop din type ansættelse. Vi har skræddersyet vores hjælp, så du altid kan få rådgivning, der passer til din situation.

Få rådgivning og hjælp til:

 • at skrive ansættelsesbreve og stillingsbeskrivelser.
 • at få mest muligt ud af forhandlinger med din arbejdsgiver.
 • at sikre dine rettigheder på jobbet.
 • at forsvare dine rettigheder, hvis du bliver afskediget – du kan få fri juridisk assistance.
 • at forsvare dine interesser i forbindelse med omstruktureringer og udliciteringer.

Kontakt vores forhandlingsafdeling på 31 63 66 00. 

Faglig udvikling og sparring

Savner du inspiration og viden kan du altid kontakte vores medarbejdere og få faglig sparring.

Kost & Ernæringsforbundet sidder med i projekter og partnerskaber - på den måde sikrer vi at arbejdsmarkedet kender din uddannelse og ved hvad du kan. Vi arbejder målrettet på at være en vidensbank for hele professionen. Viden, som vi videreformidler og som du kan bruge direkte under dit studium, i din elevtid, i dit arbejde og i din hverdag.

Kost & Ernæringsforbundet arrangerer konferencer, temadage og foredrag, hvor du kan møde andre inden for dit faglige felt og udveksle viden og erfaringer. Kontakt professionsafdelingen.

Karrierevejledning

Hvis du tænker du på at videre- eller efteruddanne dig eller har du brug for karrierevejledning, så kan vores karrierevejleder hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Det kan fx være i forbindelse med job, jobskifte, uddannelse, efteruddannelse og videreuddannelse. Find karrierevejleder.

Viden – uanset hvor du er

Følg med i, hvad vi går og laver. Følg os på facebook. Vi vil også gerne høre fra dig i de mange debatter vi sætter i gang på facebook, LinkedIn og andre sociale medier. Din virkelighed og dine interesser er omdrejningspunktet for vores arbejde.

Vi har flere forskellige nyhedsbreve – også et til dig. Du får fagspecifikke nyheder til dig, serveret i et format der passer til din hverdag. Her på hjemmesiden kan du finde inspiration og viden om kost, ernæring og sundhed, du kan hente værktøjer, opslagsværk og ernæringsberegnede opskrifter. Her finder du også viden om arbejdsmiljø, ledelse, løn og ansættelse eller et spændende arrangement i nærheden af dig.

Kost, Ernæring & Sundhed er navnet på vores fagblad. Det udkommer 11 gange årligt og bringer  artikler om fag og arbejdsmarked. Læs det her.

Lederservice

Som leder har du et stort ansvar for, at visioner, strategier, ressourcer, kvalitet og praksis går op i en højere enhed i en ofte presset hverdag. Og du skal navigere i oprørte vande med modsatrettede krav og forventninger fra politikere, medarbejdere og brugere. Her vil du sandsynligvis af og til have brug for kompetent rådgivning og sparring. Kost & Ernæringsforbundet lederteam rådgiver om

 • Kost- og ernæringsfaglig ledelse
 • Ledelse generelt
 • Lederroller og personlig lederudvikling
 • Lønforhandling for ledere

Kontakt Lederteamet

Er du selvstændig eller freelancer?

Som selvstændig eller freelancer har du sikkert mange udfordringer og praktiske spørgsmål - måske arbejder du udelukkende som selvstændigt erhvervsdrivende – måske kombinerer du et deltidsjob med at levere selvstændige ydelser til kunder i form af kostvejledning, undervisning eller konsulentopgaver. Kost & Ernæringsforbundet kan også tilbyde dig rådgivning og gode råd om opstart, forsikring og økonomi. Du kan som medlem f.eks. tegne en gratis erhvervs- og produktansvarsforsikring. Læs mere her.

 

Hvem kan blive medlem?

Fuldt medlemskab:

Hvis du har eller er i gang med en af disse uddannelser, kan du få et fuldt medlemskab:

 • ernæringsassistent,
 • ernæringshjælper,
 • ernæringsteknolog,
 • kliniske diætist,
 • køkkenassistent,
 • køkkenleder,
 • professionsbachelor i ernæring og sundhed, og Global nutrition and health
 • kandidat,
 • økonoma og 
 • andre med en relevant og kompetencegivende kost-, ernærings- og sundhedsfaglig uddannelse

Der findes også interessemedlemskaber og virksomhedsmedlemskaber