Bliv medlem - Ansat i det offentlige

 

Der er dermed garanti for, at sekretariatet kan bistå dig med professionel vejledning i forhold til dit fag og bidrage med præcis juridisk bistand, hvis du skulle få brug for sådan.
Vi kender nemlig dit fag.
 

Fordele:

Om det er fejl i løn eller du gerne vil kende dine rettigheder i forhold til barsel, så kan forhandlingsafdelingen hjælpe dig. De er dit kort til, at dine rettigheder bliver overholdt. Og dermed, at du får det er værd. Den juridiske bistand er et godt sikkerhedsnet, hvis uheld skulle være ude.

Savner du faglig udvikling? Eller er du gået lidt i stå karrieremæssigt? Som medlem af Kost & Ernæringsforbundet får du adgang til en række netværk og arrangementer, hvor du kan blive klogere og få skabt nye kontakter til næste skridt i din karriere.

Kost og Ernæringsforbundet er Danmarks stærkeste fællesskab for dig, der arbejder med ernæring, kost og sundhed. Fællesskabet er med til at forhandle overenskomster på det offentlige arbejdsmarked – du er dermed med til at sikre dine og andres rettigheder.
Foruden den overenskomstforhandlende del af fællesskabet får du også adgang til en række kontante medlemsfordele hos Bauta, Lån & Spar Bank, Forbrugsforeningen mv.

Derudover får du:

Adgang til kompetenceprofiler

Danmarks bedste fagblad for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed

Prisen

Medlemmer i job 465 kr. om måneden. Husk, at kontingentet trækkes fra i skat.

Det er nemt og hurtigt at blive medlem af Kost og Ernæringsforbundet, hvis du ikke allerede er det. Du kan melde dig ind ved at klikke her. Du kan også sende en mail eller ringe til os på 31 63 66 00.

Læs om medlemskab for andre faggrupper:

For dig der er: