Bliv medlem - Ansat i privat virksomhed

 

Vi kender nemlig dit fag.

Fordele:

Om det er fejl i løn eller du gerne vil kende dine rettigheder i forhold til barsel, så kan forhandlingsafdelingen hjælpe dig. De er dit kort til, at dine rettigheder bliver overholdt. Og dermed, at du får det er værd. Den juridiske bistand er et godt sikkerhedsnet, hvis uheld skulle være ude.

Savner du faglig udvikling? Eller er du gået lidt i stå karrieremæssigt? Som medlem af Kost & Ernæringsforbundet får du adgang til en række netværk og arrangementer, hvor du kan blive klogere og få skabt nye kontakter til næste skridt i din karriere.

Kost & Ernæringsforbundet har en række kontante medlemsfordele, som du som medlem får glæde af. I Lån & Spar Bank opnår du blandt andet fordelagtige rente på billån og lønkonto. Hos Bauta Forsikring får du markedets bedste og billigste forsikringer, og i Forbrugsforeningen kan du shoppe løs med stor fortjeneste.

Derudover får du:

Adgang til kompetenceprofiler

Danmarks bedste fagblad for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed

Prisen

Medlemmer i job 465 kr. om måneden. Husk, at kontingentet trækkes fra i skat.

Det er nemt og hurtigt at blive medlem af Kost & Ernæringsforbundet, hvis du ikke allerede er det. Du kan melde dig ind ved at klikke her. Du kan også sende en mail eller ringe til os på 31 63 66 00.

Læs om medlemskab for andre faggrupper:

For dig der er: