Bliv medlem - Elev

 

I Kost & Ernæringsforbundet hjælper vi dig med alt fra lige fra løn og ansættelsesforhold, til ny viden om dit fag gennem spændende kurser og arrangementer.
Her er et par konkrete eksempler på, hvordan et medlemskab af Kost & Ernæringsforbundet kunne komme dig til gavn:

1) Den elevløn du får er overenskomstmæssigt sikret af Kost & Ernæringsforbundet. Skulle der ske problemer med din løn, ferie, sygdom eller andet under dit elevforløb, så kan du altid kontakte forhandlingsafdelingen, som kan tage din sag op for dig. Med andre ord; vi arbejder for dine vilkår.
Du kan kontakte forhandlingsafdelingen lige her.
 

2) Gode råd kan man aldrig få nok af. Kost & Ernæringsforbundets professionsafdeling kender dit fag ind og ud. Du kan derfor altid hente gode råd til din faglige udvikling, dit næste skridt i karrieren eller søge midler til faglige projekter.
Professionsafdelings ansatte finder du her.
 

3) Foruden at varetage din profession og dine rettigheder, så har vi også en række medlemsfordele, som kan gøre dit liv nemmere. For mange elever kan en bil være en nødvendighed. Vi har sammen med Lån & Spar skabt en aftale om et af markedets bedste billån, så du kan komme på arbejde nemmest og hurtigst.
Læs mere her.
Det er ikke kun transporten vi har gjort billigere for dig – dine lærebøger til uddannelsen får du nemlig med en markant rabat, hvis du er medlem af Kost & Ernæringsforbundet. Og husk, at medlemskabet kun koster 50 kroner om måneden, mens du er elev.

Derudover får du:
Adgang til kompetenceprofiler

Danmarks bedste fagblad for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed

Gode medlemsfordele hos Bauta Forsikring, Lån og Spar Bank, Forbrugsforening mv.

Prisen

Elever betaler 50 kr. og medlemmer i job 465 kr. om måneden. Husk, at kontingentet trækkes fra i skat.

OBS Elever betaler elevkontingent i to måneder efter, de er færdiguddannede, hvorefter de rykkes automatisk op til Fuldt medlemskab. Hvis du bliver ledig, kan du søge om nedsat kontingent her.

Det er nemt og hurtigt at blive medlem af Kost & Ernæringsforbundet, hvis du ikke allerede er det. Du kan melde dig ind ved at klikke her. Du kan også sende en mail eller ringe til os på 31 63 66 00.

Læs om medlemskab for andre faggrupper:

For dig der er: