Bliv medlem - Ledig

 

Fordele:

Du får adgang til en række netværk, hvor du kan skabe kontakt til potentielle arbejdsgivere og kollegaer. Desuden kan det anbefales, at du melder dig ind i vores netværksgrupper på Facebook, hvor der ugentligt bliver delt et hav af jobopslag. Du finder grupperne her.

Fordi den daglige økonomi bliver påvirket af at være ledig, har forbundet også valgt, at man som ledig har mulighed for nedsat kontingent. Den mulighed er forhåbentlig med til at skabe luft i dit budget. Du kan søge om nedsat kontingent lige her.

Tænker du på at videre- eller efteruddanne dig? Har du brug for karrierevejledning? Vi kan hjælpe dig med at sætte ord på dine talenter, og vi giver dig personlig vejledning om dine muligheder.

Kost & Ernæringsforbundet er klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg i forbindelse med job, jobskifte, uddannelse, efteruddannelse og videreuddannelse. Ring og få en snak med Professionsafdelingen om dine jobmuligheder.

 

Derudover får du:

Adgang til kompetenceprofiler

Danmarks bedste fagblad for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed

Gode medlemsfordele hos Bauta Forsikring, Lån og Spar Bank, Forbrugsforening mv.

 

Prisen

Ledige medlemmer betaler 233kr. om måneden. Husk, at kontingentet trækkes fra i skat.

OBS Elever betaler elevkontingent i to måneder efter, de er færdiguddannede, hvorefter de rykkes automatisk op til Fuldt medlemskab. Hvis du er ledig, kan du søge om nedsat kontingent her.

Det er nemt og hurtigt at blive medlem af Kost & Ernæringsforbundet, hvis du ikke allerede er det. Du kan melde dig ind ved at klikke her. Du kan også sende en mail eller ringe til os på 31 63 66 00.

Læs om medlemskab for andre faggrupper:

For dig der er: