Bliv medlem - Selvstændig

 

Fordele:

Er du træt af at sidde alene og bøvle med markedsføringsplaner eller faktureringssystemer alene? Som medlem af Kost & Ernæringsforbundet har du adgang til vores netværk for selvstændige og freelancere. Her møder du både dine kollegaer, forbundets medarbejdere og eksperter på diverse områder til vores netværksmøder. På møderne får du sparring og mulighed for at løfte din forretning til nye niveauer.

Som selvstændig og freelancer er der rigtig meget at holde styr på. Regler for persondata er for eksempel i rivende udvikling med persondataforordringen (GDPR). Som medlem får du adgang til vigtig viden og værktøj til, hvordan du bedst muligt beskytter dine kunders persondata.

Kost & Ernæringsforbundet har indgået aftale med TopDanmark, så du gratis kan oprette en erhvervs- og produktansvarsforsikring. Den vil dække eventuelle skader, på både personer og ting, i forbindelse med din virksomhed/dit arbejde. Læs mere her.

Derudover får du:

Adgang til kompetenceprofiler

Danmarks bedste fagblad for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed

Gode medlemsfordele hos Bauta Forsikring, Lån og Spar Bank, Forbrugsforening mv.

 

Prisen

Medlemmer i job 465 kr. om måneden. Husk, at kontingentet trækkes fra i skat.

OBS Elever betaler elevkontingent i to måneder efter, de er færdiguddannede, hvorefter de rykkes automatisk op til Fuldt medlemskab. Hvis du bliver ledig, kan du søge om nedsat kontingent her.

Det er nemt og hurtigt at blive medlem af Kost & Ernæringsforbundet, hvis du ikke allerede er det. Du kan melde dig ind ved at klikke her. Du kan også sende en mail eller ringe til os på 31 63 66 00.

Læs om medlemskab for andre faggrupper:

For dig der er: