Bliv medlem - Studerende

 

For at gøre det så nemt som muligt for dig at få overblik over, hvad Kost & Ernæringsforbundet kan tilbyde dig, har vi samlet de meste relevante tilbud til dig her:

Når du skal til din første jobsamtale, kan du ringe til vores forhandlingskonsulenter og få lidt råd med på vejen – også om, hvordan du kan gå til lønspørgsmålet til jobsamtalen. Kontakt forhandlingsafdelingen

Hvis du gerne vil være opdateret med ny viden. Så har vi netværksgrupper, Facebookgrupper, et hav af faglige arrangementer og kurser og temadage, hvor du kan få dyrket din faglige passion. Du finder kalenderen her og seneste nr. af fagbladet her

Talentudviklingsforløb
Kost & Ernæringsforbundet og a-kassen FTFa har skræddersyet et talentprogram til dig, der vil vise, hvad du kan. Programmet kombinerer 8 ugers målrettet virksomhedspraktik og fire talentdage med fokus på personlig udvikling, kommunikation og jobsøgning. Læs mere her.
 

Derudover får du:
Adgang til kompetenceprofiler

Danmarks bedste fagblad for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed

Juridisk rådgivning og faglig sparring

Gode medlemsfordele hos Bauta Forsikring, Lån og Spar Bank, Forbrugsforening mv.

Prisen

Studerende betaler 50 kr. og medlemmer i job 465 kr. om måneden. Husk, at kontingentet trækkes fra i skat.

OBS Elever betaler studiekontingent i to måneder efter, de er færdiguddannede, hvorefter de rykkes automatisk op til Fuldt medlemskab. Hvis du bliver ledig, kan du søge om nedsat kontingent her.

Det er nemt og hurtigt at blive medlem af Kost & Ernæringsforbundet, hvis du ikke allerede er det. Du kan melde dig ind ved at klikke her. Du kan også sende en mail eller ringe til os på 31 63 66 00.

Læs om medlemskab for andre faggrupper:

For dig der er: