Ernæringsfaglig behandling af spiseforstyrrelser (Anoreksi, Bulimi og BED)

Alle regioner

Kurset er for kliniske diætister og PBES'ere i Sundhedsfremme og formidling som arbejder med patienter/klienter/borgere med en spiseforstyrrelse som dominerende/underliggende diagnose.

Program kl. 8.45-16.00

Kl. 8.45-9.15

Ankomst og morgenmad

Kl. 9.15-12.00

Klinisk diætist Lene Kiib Hecht

  1. Hvad er en spiseforstyrrelse - definitioner?
  2. Principper for diætbehandling af personer med en spiseforstyrrelse
  3. Hvilke værktøjer benyttes, kan benyttes i behandlingen?
  4. Diætistens rolle i behandlingen?
  5. Hvad er behandlingsmålet for diætbehandlingen?

    (Med præcisering af forskelle og ligheder mellem de 3 forskellige spiseforstyrrelser) 

Kl. 12.00-12.45

Frokost

Kl. 12.45-14.15

Lægefagligt oplæg ved Endokrinolog Claus Larsen

  1. Diagnostiske kriterier/definitioner
  2. Patologi
  3. Lægens rolle
  4. Medicin
  5. Mål for den lægefaglige behandling

    (Med præcisering af forskelle og ligheder mellem de 3 forskellige spiseforstyrrelser)

Kl. 14.15-14.30

Kaffe/te pause

Kl. 14.30-15.45

Psykolog Lene Meyer

  1. Behandlingstilgang og underliggende principper i behandlingen af spiseforstyrrelser
  2. Elementer og metoder i behandlingen af spiseforstyrrelser
  3. Mål for den psykologiske behandling

    (Med præcisering af forskelle og ligheder mellem de 3 forskellige spiseforstyrrelser)

Kl. 15.45-16.00

Evaluering af dagen

 

Forbehold for ændringer i programmet

Tilmeldingsfristen var 20/05/2020 - 12:00

Fakta

Sted:

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S
Lokale 1B, 1. sal

Dato og tid:

19-06-2020 08:45 - 16:00

Pris (momsfri):

Medlem: Fuldt medlemskab kr. 795,00
Medlem: Ledig, pensionist eller efterlønner kr. 795,00

Tilmeldingsfrist:

20-05-2020 12:00:00

Max deltagere:

40

Kontakt:

Trine Klindt
tk@diaetist.dk
30 23 79 04