Maddag 2020 - Sammen om maden

Alle regioner

Tusindvis af børn spiser det samme

Maddag er et landsdækkende event, som fejrer og hylder alle fordelene ved madordninger i daginstitutioner. Alle deltagende institutioner tilbereder det samme frokostmåltid ud fra tilsendte opskrifter. I år er det rødbeden, som skal begejstre børn og voksnes smagsløg.

Maddag 2020 foregår onsdag d. 16. september 2020.

Maddag afholdes hvert år, og er blevet en stor succes, som vokser år for år. Det er en festdag, hvor tusindvis af børn fra hele landet deltager, og Maddag 2020 vækker stor opsigt hos både børn, pædagogfagligt personale, forældre, lokalpolitikere og i pressen.

Dagen er en oplagt mulighed til at vise dit vigtige arbejde som ernæringsprofessionel, fordelene ved madordninger og værdierne af det fælles måltid i forhold til både maddannelse og trivsel. Værdier, som børnene kan få gavn af resten af livet, fordi måltidsvaner og sundhedsadfærd grundlægges i barndommen, og har indflydelse på livsstilsvaner senere i livet.

Når du melder dig til får du:

  • Inspirationskatalog med opskrifter og aktiviteter
  • Plakater og postkort om Maddag 2020
  • Materiale til forældre

Bag Maddag 2020 står en række organisationer, som har det tilfælles, at alle ønsker at sætte fokus på børnenes maddannelse samt på det velsmagende, sundhedsfremmende fælles måltid i daginstitutionerne. Dette med inddragelse af et legende og skabende pædagogisk perspektiv.

Læs meget mere om maddagen her kost.dk/maddag2020

Tilmeld dig

Fakta

Sted:

Din institution

Dato og tid:

16-09-2020 07:00 - 16:00

Kontakt:

Mad- og Måltidskonsulent Karina Kyhn-Andersen

M: 31636610
E: kka@kost.dk

Sidste tilmeldingsdato:

03-08-2020 12:00:00