Dysfagikost

Sjælland

Kom til en spændende arrangement, hvor vi bliver klogere på dysfagikost.

Borgere med synkebesvær måtte tidligere tage til takke med suppe eller en blendet brun bunke mad. I dag ser dysfagikosten helt anderledes ud.

I samarbejde med Nestle Professional Food inviteres du til en temadag, som vil give dig inspiration og viden om dysfagikost. Dagen vil indeholde praktiske øvelser i køkken.

Derudover får vi en præsentation af Nestle Professional Food.  

Vi bliver guided igennem emnet af økonoma Majken Alexander, der trækker på 25 års erfaring som køkkenchef i store offentlige og private køkkener. De sidste fem år har Majken arbejdet med at udvikle kost til dysfagiramte, og har etableret et samarbejde med en kok med en stor viden indenfor molekylær-gastronomien.

Majken nøjes ikke med at italesætte dysfagiramtes behov, men arbejder altid i konkrete løsninger – der er næringsrig, velsmagende og visuelt appellerende måltider. Dejlig mad, der stimulerer appetitten og styrker livskvaliteten.

Du skal medbringe køkkensko og forklæde.

OBS Arrangementet er kun for medlemmer af forbundet.

Tilmeld dig

Fakta

Sted:

CELF
Kringelborg allé 7
4800 Nykøbing F

Dato og tid:

14-09-2020 16:00 - 21:00

Pris (momsfri):

Medlem: Elev eller studerende kr. 25,00
Medlem: Fuldt medlemskab kr. 100,00
Medlem: Interessemedlemskab B og C kr. 100,00
Medlem: Ledig, pensionist eller efterlønner kr. 50,00
Medlem: På orlov eller revalidend kr. 75,00
Virksomshedsmedlem kr. 100,00

Tilmeldingsfrist:

01-09-2020 23:59:00

Max deltagere:

30

Kontakt:

Regionsformand Rikke Kristensen

rik@kost.dk

23 37 85 07