Økologi og bæredygtighed

Alle regioner

Hvordan kan vi tage større ansvar i køkkenet?

Temadag for høj- og efterskolekøkkener - og andre nysgerrige.

Dagens program:

  • Kl. 09.00 Registrering, morgenmad og velkomst v/ Marian Aagaard, regionsformand, Kost og Ernæringsforbundet og Torben Blok, markedschef, Foodservice, Økologisk Landsforening.
  • Kl. 09.30 Et bæredygtigt høj- og efterskolekøkken Ideer, erfaringer og håndgribelige løsninger til bæredygtige omstilling fra vision til hverdag v/ Uffe Truelsen, kok og indehaver af Køkken Kultur.
  • Kl. 10.15 Økologi i køkkenerne på høj- og efterskoler v/ Torben Blok, markedschef, Foodservice, Økologisk Landsforening og Mette Toftegaard Rasmussen, fødevarefaglig chef, ESmiley.
  • Kl. 11:00 Pause - Besøg udstillingsområdet, hvor Kost og Ernæringsforbundet, Økologisk Landsforening, FTFa og Erhvervsakademi Zealand er klar til at svare på spørgsmål.
  • Kl. 11.15 Det Økologiske Spisemærke: sund omtanke, fair balance – merværdi til jeres køkken v/ Rikke Grønning, chefkonsulent, Foodservice, Økologisk Landsforening.
  • Kl. 11:45 Frokost - Besøg udstillingsområdet, hvor Kost og Ernæringsforbundet, Økologisk Landsforening, FTFa og Erhvervsakademi Zealand er klar til at svare på spørgsmål.           
  • Kl. 12.45 Case fra virkeligheden v/Carina Nor Johansen , køkkenchef, Vallekilde Højskole
  • Kl. 13:45 Pause - Besøg udstillingsområdet, hvor Kost og Ernæringsforbundet, Økologisk Landsforening, FTFa og Erhvervsakademi Zealand er klar til at svare på spørgsmål
  • Kl. 14.00 Sådan arbejder vi med økologi og bæredygtighed v/Mads Simon Dreyer, medlem af Spisehusets Ledelse, Skolerne i Oure
  • Kl. 15.00 Mad, ernæring og unge v/ Line Bak Josephsen , klinisk Diætist
  • Kl. 15.45 Opsamling og evaluering
  • Kl. 16.00 Tak for i dag

Ret til ændringer forbeholdes

Læs mere her

 

Tilmeld dig

Fakta

Sted:

Comwell Køge Strand

Strandvejen 111

4600 Køge

Dato og tid:

28-10-2020 09:00 - 16:00

Pris (momsfri):

Ikke-medlem kr. 400,00
Ikke-medlem: Elev eller studerende kr. 100,00
Medlem: Elev eller studerende kr. 50,00
Medlem: Fuldt medlemskab kr. 200,00
Medlem: Interessemedlemskab B og C kr. 200,00
Medlem: Ledig, pensionist eller efterlønner kr. 100,00
Medlem: På orlov eller revalidend kr. 150,00
Virksomshedsmedlem kr. 200,00

Tilmeldingsfrist:

01-10-2020 16:00:00

Kontakt:

Regionsformand Marian Aagaard

maa@kost.dk

21 34 20 63