Netværksmøde - ansatte i daginstitutioner og folkeskoler

Hovedstaden

Målgruppe: Kostfagligt ansatte i daginstitutioner og folkeskoler i Region Hovedstaden.

Kære medlem

Du inviteres til netværksmøde sammen med alle de kostfaglige eneansvarlige i Region Hovedstaden, der laver mad til børn i daginstitutioner og på folkeskoler.

Kom og få inspiration og viden med hjem til din hverdag som kostfaglig eneansvarlig, og deltag i den spændende debat om klima, sundhed og arbejdsopgaverne i daginstitutionen.

Program:

  • Velkomst v/regionsformand Marianne Vilsbøll Jacobsen
  • Mad til børn i daginstitutioner – hvor skal vi hen? v/konsulent i Professionsafdelingen i Kost og Ernæringsforbundet. Klima, mad og sundhed fylder meget for tiden. Vi taler om, hvad der er på vej – og hvordan det får indflydelse på arbejdsopgaverne i daginstitutionerne. Hvordan ønsker vi som kostfaglige eneansvarlige det gerne – skal vi skabe forandringer og hvordan?
  • Det daglige arbejde i en daginstitution v/Janni Nielsen kostfaglig eneansvarlig i daginstitutionen Elvergården i Rødovre. Janni fortæller, hvordan hun tilrettelægger og udfører det daglige. Case fra virkeligheden, hvor sund kost, madmod, klima, bæredygtighed, og ikke mindst økonomi skal hænge sammen.
  • Information om TR-hvervet, og hvorfor det er vigtigt, at DU har en tillidsrepræsentant v/konsulent i Forhandlingsafdelingen i Kost og Ernæringsforbundet. Med en lokal tillidsrepræsentant (TR) står du og dine kolleger bedre i de årlige lønforhandlinger, og I får styrket jeres muligheder for at gøre faget mere synligt og anerkendt på tværs af de enkelte daginstitutioner og i forhold til de øvrige faggrupper. Hør om, hvad TR-hvervet indebærer, og hvordan I alle kan være med til at bakke op omkring jeres TR

I pausen serveres forfriskninger, og her har du mulighed for at få en faglig snak og inspiration med kolleger, som i hverdagen også tilbereder mad til børn.

OBS! Netværksmødet er gratis - og kun for medlemmer af forbundet.

Tilmeld dig

Fakta

Pris:

Det er gratis at deltage

Sted:

Kost og Ernæringsforbundet, Kantinen på 3. sal
Holmbladsgade 70
2300 København S

Dato og tid:

01-10-2020 14:00 - 17:00

Tilmeldingsfrist:

23-09-2020 23:59:00

Kontakt:

Regionsformand Marianne Vilbøll Jacobsen, 26 20 25 73

Regionsbestyrelsesmedlem Winnie Simonsen, 26 46 33 04

mja@kost.dk

winand3304@gmail.com