Midtvejsmøde og bæredygtighed - Region Syddanmark

Syddanmark

Alle medlemmer i Region Syddanmark inviteres til Midtvejsmøde.

Dagens program:

  • Kl. 14.30 Ankomst og kaffe/the/kage
  • Velkomst v/ regionsformand Jytte Lybech
  • Midtvejsmøde
    • Midtvejsstatus v/regionsbestyrelse og udvalg
    • Valg til TRAM (tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant) En plads på valg
  • Sammen løfter vi Verdensmålene. I Mad & Måltider, Odense Kommune, arbejdes der strategisk og praktisk med bæredygtighed og Verdensmålene. Jette Eggers, leder af Byens Køkken, og Claus Brandstrup, leder af Caféerne, vil holde oplæg om, hvordan de arbejder med at holde Verdensmålene i kog over gryderne. De vil fortælle om, hvordan de har udviklet strategien 'Sammen løfter vi Verdensmålene' med høj grad af medarbejderinvolvering, motivation og kompetenceløft. Jette og Claus lover, at du går hjem med inspiration til, hvordan du tager første eller næste skridt i at gøre Verdensmålene vedkommende og praktiske for alle i køkkenet – og du får tilmed et par opskrifter med hjem på grøn mad i store gryder. Efter oplægget bliver der rig mulighed for dialog og spørgsmål.
  • Hvordan arbejder vores pensionsselskab PKA, med verdensmål og bæredygtighed v/ kundechef Louise Krog Larsen fra PKA
  • Kl. ca. 17.30 Tak for i dag. Food-to-go.

Arrangementet følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid19, herunder at mødeformen kan ændres, hvis omstændighederne kræver det.

Du kan læse hovedbestyrelsens midtvejsstatus her

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller bemærkninger.

På regionsbestyrelsens vegne

Jytte Lybech, regionsformand

Tilmeld dig

Fakta

Sted:

Scandic Kolding
Kokholm 2
6000 Kolding

Dato og tid:

17-11-2020 14:30 - 17:30

Tilmeldingsfrist:

03-11-2020 23:59:00

Kontakt:

Regionsformand Jytte Lybech

jyl@kost.dk

22 57 60 59