Faglig dag i grøntsagernes univers - Sjælland

Sjælland

Velkommen til Sæson MasterClass

Sæson MasterClass er en faglig dag i grøntsagernes univers, hvor vi udforsker og fordyber os i grøntsagers smag, muligheder og udfordringer. Vi skal nørde med tilberedningsmetodikker, smag, aroma, konsistens og udvikle kreative løsninger til at sætte grøntsager i front på menuen.

Kok Inger Kjærgaard leder os gennem øvelser og videndeling i køkkenet.

Dagen giver også et unikt indblik i dansk grøntsagsproduktion, når ejer Claus Hunsballe fra Hunsballe Grønt viser os rundt og fortæller om deres virksomhed, der leverer friske knoldselleri og jordbær til både grossister og detailhandlen det meste af året..

Program og indhold

  • 9.30 Velkomst – vi starter dagen med en lille morgenhaps.
  • 9.45 Rundvisning på gartneriet - Husk praktiske sko til rundvisningen i gartneriet.
  • 11.00 Vi går i køkkenet, hvor vi dykker ned i smagens univers. Vi stiller skarpt på smag, aroma, konsistenser og skaber et fælles sprog for dagen.
  • 11.30 Vi kommer i tæt kontakt med sæsonens råvarer, når vi udforsker det grønne univers med forskellige tilberedningsmetodikker og sætter kreativiteten i spil – med indlagte benspænd til faglig udfordring. Der er rig mulighed for at fordybe sig og dele viden med kolleger fra branchen.
  • 13.00 Frokost
  • 14.00 Fermentering. Vi samles igen ved skærebrædderne, hvor dagens grønne rester trylles om til fermenteret kimchi, der kan leve videre hjemme i jeres køkkener.
  • 14.45 Eftermiddagskaffe og opsamling
  • 15.00 Tak for i dag med overrækkelse af Den Gyldne Grøntsag og goodiebags.

Covid-9 – forebyggelse af smittespredning

Arrangementet gennemføres under hensyntagen til Sundhedsstyrelsen retningslinjer. Det betyder, at

  • Personer med symptomer, der kunne give mistanke om Covid-19, skal blive hjemme
  • Der opfordres til hyppig håndhygiejne med håndsprit og håndvask
  • Arrangementet organiseres, så deltagerne kan holde mindst en meters afstand til andre personer

OBS Arrangementet er kun for medlemmer af forbundet.

Tilmeld dig

Fakta

OBS - NYT STED:

Hunsballe Grønt

Orebyvej 80

4230 Skæskør

Dato og tid:

05-10-2020 09:30 - 15:00

Pris (momsfri):

Medlem: Elev eller studerende kr. 0,00
Medlem: Fuldt medlemskab kr. 0,00
Medlem: Interessemedlemskab B og C kr. 0,00
Medlem: Ledig, pensionist eller efterlønner kr. 0,00
Medlem: På orlov eller revalidend kr. 0,00
Virksomshedsmedlem kr. 0,00

Tilmeldingsfrist:

01-10-2020 23:59:00

Max deltagere:

16

Kontakt:

Regionsformand Rikke Kristensen

rik@kost.dk

23 37 85 07