Lederkonference 2019

Alle regioner

Hvordan skaber man fremtidsholdbare ledelsesstrategier ud fra tidens aktuelle strømninger og tendenser? Hvor kan der justeres, så vi skaber de mest bæredygtige løsninger i et ledelsesperspektiv?

Vi vil med denne konference forsøge at give dig svar på, hvordan ledelsesbegrebet kan tilpasses aktuelle såvel som fremtidige udfordringer.

Få derfor reserveret torsdag d. 6. juni 2019, hvor Kost og Ernæringsforbundet afholder den årlige lederkonference. Et skarpt udvalg af oplægsholdere står klar til at give dig deres bud på, hvordan man som leder og fagprofessionel kan udøve holdbar ledelse, i en fremtid præget af kompleksitet og talrige ledelsesmæssige udfordringer – med krav om bæredygtighed som konstant rammevilkår.

På konferencen får du en unik mulighed for at netværke, vidensdele og blive inspireret af andre lederkolleger fra mange forskellige typer af arbejdspladser.

Program

09:00-10:00: Morgenmad og registrering

10:00-10:15: Velkomst ved Kost og Ernæringsforbundets formand

10:15-11:15: Din organisation, de forskellige generationer og ikke mindst den digitale generation – gentænk din værktøjskasse

Den digitale generation er alle steder nu, og lige om lidt vil hver fjerde dansker i praksis have levet sit arbejdsliv i en digital verden.

Den måske vigtigste opdagelse er, at ledelse af den digitale generation er så forskellig fra den måde, ledelse tænkes på i dag, så du som leder er nødt til at gentænke din værktøjskasse. Der er stor grund til at tage den yngre generation seriøst, de kan nemlig noget, andre generationer ikke kan; permanent innovation. Men ikke kun denne generation, også de midaldrende og ældste medarbejdere stiller nye og andre krav.

Stig Kjerulf vil gennem sit oplæg bestræbe sig på at skitsere nogle af de udfordringer og muligheder, du som leder står overfor, hvis du tager udfordringen op og forstår at udnytte potentialet.

Stig Kjerulf, der er partner og adm. direktør hos Kjerulf og Partnere, har mere end 25 års erfaring med at coache topledere og mellemledere i både private og offentlige virksomheder, samt rådgive virksomheder i relation til medarbejder-, ledelses- og organisationsudvikling.

11:15-11:30: Pause

11:30-12:30: Ledelse for fremtiden

Hvad er god ledelse i den offentlige sektor, og hvad vil det kræve af dig? Hvad skal du aflære og hvad skal du tillære? Hvordan udvikler du dig? Hvordan leder og motiverer du en ny generation af medarbejdere? Hvordan fastholder du motivation og arbejdsglæde hos dig selv? Hvor går du hen, når du vil videre?

Jens Marcussen fra Genitor giver dig bud på, hvilke ledelseskompetencer der vil være særlig behov for i de kommende år, så du er mest muligt klædt på til at lede fremtidens medarbejdere.

Jens Marcussen, der er partner i og medstifter af konsulentvirksomheden Genitor, arbejder med ledelse i den offentlige sektor. Genitor bistår i ca. 150 lederrekrutteringer om året på alle niveauer. Dertil kommer mange coaching- og ledelsesudviklingsforløb.

12:30-13:30: Frokost

13:30-14:00: Sådan vil jeg ledes

Hvordan kan du som leder tiltrække og fastholde de unge medarbejdere? Er du bevidst om, hvilke værdier og forventninger den digitale generation har til ledere og ledelse? Hør to unge medarbejdere fortælle om, hvad de har af ønsker og forventninger til morgendagens leder.

14:00-14:45: En bæredygtig køkkenpraksis – men hvordan?

Bæredygtighed er blevet et ’need to have’! Men hvordan er det, vi helt konkret omsætter teori og fakta til håndgribelige rutiner i køkkenet?

Det svarer Oliver Peerless og Nanna Høj på, når de gennem deres oplæg kommer med et konkret bud på, hvordan man kan rammesætte en bæredygtig køkkenpraksis, samt hvor og hvordan man kommer i gang med en grøn omstilling.

Oliver Peerless, Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Fødevare og ledelse

Nanna Høj, Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Fødevare og ledelse

14:45-15:15: Pause

15:15-16:15: Kød i dag og i fremtiden

Kød er ikke bare en proteinkilde. Det er en kilde til følelser, historier, identitet og konflikt. Med andre ord: Kød er kultur og en integreret del af vores traditioner, sprog – og vores hverdag. Det er leverpostejmadder, juleand, rullekebab og bøffer på grillen en sommeraften.

Samtidig er få fødevarer så kritiseret, amoralsk og tabuiseret som kød, særligt i disse tider, hvor klimaforskere, sundhedseksperter og veganske aktivister vil have os til at spise mindre kød, eller helt droppe det.



Gennem sit foredrag vil Jonatan Leer komme rundt om kødets paradoksale status i det aktuelle samfund, bl.a. via giraffen Marius, kønskamp i køkkenet og svinekødsservering i Randers’ dagtilbud. Derudover vil han også give bud på, hvordan fremtiden kunne komme til at se ud, og hvilken central rolle kantiner, dagtilbudsmåltider etc. vil spille i forhold til fremtidens kødforbrug.

Jonatan Leer, Docent ved Professionshøjskolen Absalon, har lavet produktion inden for madforskning, herunder bøgerne, Ma(d)skulinitet: Kønskamp i TV-køkkenet (2017) og Kød (2018) i serien Tænkepause. Han er medlem af det danske gastronomiske akademi og visitingprofessor ved University of Gastronomic Sciences, Pollenzo i Italien.

16:15-16:30: Afslutning og tak for i dag ved formand for Kost og Ernæringsforbundet

Ret til ændringer forbeholdes

Tilmeld dig

Fakta

Navn:

Arrangementer - Lederkonference 2019

Sted:

Aalborg Universitet, København
A.C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Dato og tid:

06-06-2019 09:00 - 16:30

Pris (momsfri):

Medlem: Elev eller studerende kr. 273,75
Medlem: Fuldt medlemskab kr. 1095,00
Medlem: Ledig, pensionist eller efterlønner kr. 547,50
Medlem: På orlov eller revalidend kr. 547,50

Tilmeldingsfrist:

23-05-2019 12:00:00

Max deltagere:

100

Kontakt:

Seniorkonsulent
Karina Kyhn-Andersen

31 63 66 10
kka@kost.dk