Generalforsamling 2019

Alle regioner

Du er ikke alene i et fællesskab. I Kost og Ernæringsforbundet er det alle for en og en for alle. Derfor sætter vi fokus på det fællesskab, som I, som ernæringsprofessionelle, har skabt fagligt som socialt.

Fællesskabet skal fejres d. 11. maj på Munkebjerg Hotel i Vejle, men festen starter allerede inden. Fyld sæderne op i busserne, der kører dig gratis til og fra Generalforsamling 2019. Vi lover, at det bliver både behageligt og overraskende.

Hvad kan du så forvente dig af dagen?

Der er noget for alle. For programmet er fuld af faglige indspark, social begejstring og naturligvis fokus på Kost og Ernæringsforbundets fremtid, som du kan påvirke gennem aktiv deltagelse i selve generalforsamlingen med debat og indspark til dit forbunds værdigrundlag. Hvis du har forslag, du ønsker behandlet på generalforsamlingen, eller forslag til ændring af forbundets vedtægter, skal du sende dem til Stella Bangsbo på sb@kost.dk - vedtægtsændringsforslag skal være fremme d. 16. marts og generalforsamlingsforslag skal være fremme d. 13. april.

Vi vil gerne holde lidt af dagen hemmelig, så du også kan få lidt overraskelser og smil på læben, men vi vil gerne røbe følgende:

 • Du skal møde en af Danmarks flinkeste mænd. Han er faktisk f***ing flink, og han kommer til at fremkalde grin og dybe tanker.
 • Du kommer også til at møde en virkelig stærk kvinde, som uden tvivl sætter dig og dine tanker i gang.
 • Ingen fest uden musik, sang og dans. Så det har vi naturligvis også skaffet.
 • En fest uden mad og drikke er ikke en rigtig fest, så der vil være en lækker middag med en lille før-fest, hvor du sammen med dine kollegaer kan nyde en drink, sodavand eller andet læskende.
 • På et tidspunkt slutter enhver fest, og så holder busserne klar til at køre jer sikkert hjem i fællesskab.

Med andre ord; du kommer til en dag, hvor fokus er udelukkende på dig, dit fag, dit forbund og de fællesskaber, som bringer dig glæde og gavn hver dag.

Dagens program i grove træk:

Kl. 09.00 - 10.00 Ankomst og morgenmadsbuffet

Kl. 10.00 – 19.00:

 • Oplæg og indspark fra Lars A P, Stifter af bevægelsen F***king Flink.
 • Indtjekning til generalforsamling
 • Generalforsamling 1. del
 • Lækker frokost med overraskelse ved smukke Vejle Fjord
 • Vi sætter spot på fællesskab
 • Generalforsamling 2. del
 • Nadja Pass, Rektor Samtidens Akademi, tager os alle med på en rejse ind i fællesskabet
 • Søren Raffnsøe Hultberg, musiker, Iværksætter, artist mv. - Kan musikken skabe fællesskab? Gør stemmen og kroppen klar til fest.
 • Drinks og efterfølgende dinner

Kl. 19.00 Festen fortsætter i busserne mod din hjemlige destination

Dit forbund glæder sig til at se dig d. 11. maj på Hotel Munkebjerg i Vejle.

Og husk: Vil du gå hurtigt, så gå alene. Vil du gå langt, så gå i flok.

Se bus-opsamlingssteder til og fra vejle her - Når du tilmelder dig, får du mulighed for at markere, om du gerne vil med bus, og hvor du i så fald gerne vil samles op henne. Vær dog obs på, at en busrute aflyses, hvis der er under 10 medlemmer, der har valgt en given rute - besked om evt. aflysning sker kort tid efter d. 26. april 2019.

 

Tilmeld dig

Fakta

Sted:

Hotel Munkebjerg

Munkebjergvej 125

7100 Vejle

Tilmeldingsfrist:

10. maj 2019

Bemærk, at tilmeldingsfristen for at kunne få tale- og stemmeret på den formelle del af generalforsamlingsdagen var d. 16. marts 2019 jf. vedtægterne Tilmelder du dig efter d. 16. marts kan du stadig komme til generalforsamlingen og deltage i de spændende faglige program-dele samt overvære den formelle del af generalforsamlingen.

Dato og tid:

11-05-2019 10:00 - 19:00

Kontakt:

Stella Bangsbo, 31 63 66 72

sb@kost.dk

Charlotte Knudsen, 31 63 66 09

ck@kost.dk