Er jeres professionelle køkken bæredygtigt? (Midtjylland)

Midtjylland

Bæredygtighed og FNs verdensmål.

FN har sat 17 mål for en mere bæredygtig verden, FNs Verdensmål. Et af målene handler om ansvarligt forbrug og produktion.

Vores forbrug af mad og drikke er en væsentlig faktor for at nå de grønne målsætninger og sænke CO2-forbruget. Men i professionelle køkkener kan der være udfordringer med at finde ud af, hvad bæredygtighed egentlig er? Og hvordan verdensmålene kommer til udtryk på arbejdspladsen.

Nanna Høj Jakobsen og Oliver Claude Peerless fra Bære-Kraft, stiller skarpt på, hvad du og din arbejdsplads kan gøre for at sikre en mere bæredygtig køkkenpraksis. Og du får konkrete værktøjer og metoder til at løse dine udfordringer.

På temadagen får du

  • Viden om bæredygtighed og FNs Verdensmål i relation til professionel måltidsproduktion.
  • Viden om, hvordan du integrerer bæredygtighed i din daglige praksis.
  • Mulighed for at erfaringsudveksle og få svar på spørgsmål om dine udfordringer.

Tilmeld dig

Fakta

Sted:

Mercantec Hotel og Restaurantskolen
H. C. Andersens Vej 7
8800 Viborg

Dato og tid:

19-09-2019 15:00 - 18:00

Pris (momsfri):

Ikke-medlem kr. 400,00
Ikke-medlem: Elev eller studerende kr. 100,00
Medlem: Elev eller studerende kr. 50,00
Medlem: Fuldt medlemskab kr. 200,00
Medlem: Interessemedlemskab B og C kr. 200,00
Medlem: Ledig, pensionist eller efterlønner kr. 100,00
Medlem: På orlov eller revalidend kr. 150,00
Virksomshedsmedlem kr. 200,00

Tilmeldingsfrist:

05-09-2019 23:59:00

Max deltagere:

60

Kontakt:

Regionsformand Jette Nielsen

jni@kost.dk

23 37 90 84