Inspiration på menuen

Hovedstaden

Kom med på bustur til Bent Brandt as, som dækker op til en inspirationsdag for deres sjællandske kunder, hvor der er fokus på brug af smagsgivere og RATIONALs processer.

Slip kontrollen og lad RATIONALs processer frigøre tid til kreativitet i køkkenet. Få samtidig inspiration til variation og fornyelse af tilsmagningen af maden ved brug af sensorik.

Når du tilmelder dig, får du mulighed for at krydse af, hvor du gerne vil stå på busen.

  • Kl. 06.00 Hillerød Station (P-pladsen på Carlsbergvej modsat stationen)
  • Kl. 06.30 Ballerup Rådhus (P-pladsen foran hovedindgangen)
  • Kl. 07.00 Rastepladsen Lindenborgvej 2, Roskilde

Program

  • Kl. 08.20 Afgang fra Sjællands Odde (Bent Brandt byder på morgenmad ombord)
  • Kl. 10.00 Ankomst hos Bent Brandt as (Velkomst v/Mikael Brandt)
  • Kl. 10.30 Produktnyheder v/Anna Ring Konstad
  • Kl. 11.00 Rundvisning med mulighed for at gå på opdagelse i udstillingen v/Mikael Brandt og Peter Bjerrum
  • Kl. 12.00 Dennis' køkkenpraktik v/Dennis Rafn
  • Kl. 13.30 Frokost
  • Kl. 14.45 Farvel og tak for i dag
  • Kl. 15.00 Afgang fra Bent Brandt as

OBS Arrangementet er gratis for forbundets medlemmer.

Læs mere om arrangementet her

 

Tilmeld dig

Fakta

Sted:

Bent Brandt as

Langdyssen 7, Lisbjerg

8200 Århus N

Dato og tid:

12-05-2020 06:00 - 19:15

Pris (momsfri):

Ikke-medlem kr. 100,00
Ikke-medlem: Elev eller studerende kr. 100,00
Medlem: Elev eller studerende kr. 0,00
Medlem: Fuldt medlemskab kr. 0,00
Medlem: Interessemedlemskab B og C kr. 0,00
Medlem: Ledig, pensionist eller efterlønner kr. 0,00
Medlem: På orlov eller revalidend kr. 0,00
Virksomshedsmedlem kr. 50,00

Tilmeldingsfrist:

05-05-2020 23:59:00

Kontakt:

Majken Alexander

majken@dysfagicentret.dk

27 22 22 06