Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 23/09/2020 Kost, ernæring og sundhed 6-2020
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Månedens opskrift: seitan, tempeh og tofu
Kirsten Weiss og Mette Jensen  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 23/09/2020 Gør det usynlige synligt

De holder maden varm

Og kæledyr spiser man ikke! Det faktum har overskygget essensen i den verserende hestekødsskandale. Det forsøgte Suhrs Madakademiet at gøre op med ved at invitere til folkekøkken med hestelasagne på menuen med kommentaren: Vildledning er noget møg. Men hestekød er godt’. 

Hestekød er saftigt og mørt, velsmagende og lige så næringsrigt som oksekød og ca. 30 procent billigere. Og både for dyrenes og miljøets skyld skulle vi spise mere hestekød, siger miljø- og dyrevelfærdsfolk.  Det ville nemlig betyde, at de danske heste, der skal slagtes, kunne slagtes herhjemme og slippe for en pinefuld − og energikrævende − transport sydpå for at blive slagtet.