Relateret indhold

Fagbladsartikel 12/12/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 12/12/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 11/12/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 11 2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 11/12/2019 Månedens opskrift: Marcipan og konfekt

De holder maden varm

Og kæledyr spiser man ikke! Det faktum har overskygget essensen i den verserende hestekødsskandale. Det forsøgte Suhrs Madakademiet at gøre op med ved at invitere til folkekøkken med hestelasagne på menuen med kommentaren: Vildledning er noget møg. Men hestekød er godt’. 

Hestekød er saftigt og mørt, velsmagende og lige så næringsrigt som oksekød og ca. 30 procent billigere. Og både for dyrenes og miljøets skyld skulle vi spise mere hestekød, siger miljø- og dyrevelfærdsfolk.  Det ville nemlig betyde, at de danske heste, der skal slagtes, kunne slagtes herhjemme og slippe for en pinefuld − og energikrævende − transport sydpå for at blive slagtet.