Relateret indhold

Fagbladsartikel 07/05/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 07/05/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/06/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 4-2020
Christine Bille Nielsen [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov  [ FOTO ]
Fagbladsartikel 24/06/2020 Månedens opskrift: Danske Skaldyr
Tina Juul Rasmussen    [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 24/06/2020 Ledelse under Corona kræver mod

De holder maden varm

Og kæledyr spiser man ikke! Det faktum har overskygget essensen i den verserende hestekødsskandale. Det forsøgte Suhrs Madakademiet at gøre op med ved at invitere til folkekøkken med hestelasagne på menuen med kommentaren: Vildledning er noget møg. Men hestekød er godt’. 

Hestekød er saftigt og mørt, velsmagende og lige så næringsrigt som oksekød og ca. 30 procent billigere. Og både for dyrenes og miljøets skyld skulle vi spise mere hestekød, siger miljø- og dyrevelfærdsfolk.  Det ville nemlig betyde, at de danske heste, der skal slagtes, kunne slagtes herhjemme og slippe for en pinefuld − og energikrævende − transport sydpå for at blive slagtet.