Den nationale Kosthåndbog

Kosthåndbogen er et uundværligt redskab til at få viden om den rette ernæring til den spisende med fokus på forslag til og oplysninger om dagskost, diæter og screening af målgruppen.

Et professionelt opslagsværk

Kosthåndbogen er et professionelt opslagsværk, der dækker alle målgrupper indenfor den offentlige kostforplejning. Brugervenlighed og høj faglighed har været i fokus, da den senest blev revideret. Den indeholder alt, hvad den professionelle har brug for at vide om den mad og drikke, som raske og syge har brug for i livets forskellige stadier.

Kost & Ernæringsforbundet har udviklet Kosthåndbogen i samarbejde med medlemmerne i partnerskabet og administrerer Kosthåndbogen, der kun findes i en elektronisk udgave. Kost & Ernæringsforbundet er formand for styregruppen der står for den videre udvikiling og sikrer at der er suplerende materiale.

Medlemmer i partnerskabet

Kost & Ernæringsforbundet, DTU Fødevareinstituttet, Sundhedsstyrelsen, Fødevarestyrelsen og FAKD