Det kan du bruge sekretariat til

Forhandlingsafdelingen

I Forhandlingsafdelingen spænder vores viden og muligheder for at give dig assistance bredt over alle elementer af dit arbejdsliv. Vi forhandler for dig individuelt og for din arbejdsplads som et fællesskab. Både overenskomster, løn og generelle vilkår, men også faglige sager, advarsler og opsigelser. Vi kan hjælpe dig med spørgsmål og sparring omkring hele dit ansættelsesforhold, herunder også om arbejdstidens tilrettelæggelse og løn. Endelig tilbyder vi relevante kurser for tillidsvalgte og rådgiver omkring procedurer og regler ved valg af både tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter.

I Forhandlingsafdelingen er vi klar ved telefonerne til at hjælpe dig i dit arbejdsliv. Når det går godt på arbejdspladsen, men også når det knager. Når du har spørgsmål, eller måske endda problemer, og også når du bare vil vende dine vilkår med en konsulent. Vi kommer også gerne forbi din arbejdsplads, hvis I har behov for det. 

Vi er 11 dygtige jurister og konsulenter, og vi glæder os til at lære dig at kende. Jo bedre vi kender til dig og din ansættelse, jo dygtigere kan vi forhandle for dig og de andre medlemmer, både i hverdagen og til større ting som fx overenskomstforhandlingerne og andre drøftelser med arbejdsgivere.

Professionsafdelingen

Her møder du 11 medarbejdere med mange forskellige baggrunde og arbejdsopgaver. Kontakt os, hvis du søger faglig sparring, viden om arbejdsmiljø, har spørgsmål til uddannelserne eller vil høre om mulighederne for din karriere og efteruddannelse.

  • Har du diætistfaglige spørgsmål, så kontakt det nye faglige selskab for kliniske diætister via mail: post@diaetist.dk, eller via telefon. Vi har telefontid på følgende tidspunkter: mandag 9-11, tirsdag 8-10, onsdag 9-11, torsdag 16-18, fredag 8-10. For hjælp og vejledning ift. diætistfaglige sager, kan du i de tidsrum ringe på tlf.70 20 26 15.

Administration og it

Afdelingen består af fire medarbejdere, som typisk er dem, du får fat på, når du ringer til hovednummeret. De sikrer din vej til den relevante hjælp. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om dit medlemskab, kontingent, vil have rettet dine medlemsoplysninger eller høre om dine kontante medlemsfordele.

Politisk afdeling

Afdelingen består af otte medarbejdere, som betjener det politiske system og brander vores indsatsområder og mærkesager. Vi bemander alle vores kommunikationskanaler: Sociale medier, hjemmesiden kost.dk, presse, nyhedsbreve, trykte materialer og fagblad. Kontakt os, hvis du har en god pressehistorie eller vil have sparring til læserbrev og råd om krisehåndtering.