Diætisten december 2019

Læs hvad formand Mette Theil ønsker sig til jul - og se med, når en gruppe FaKD-medlemmer rejser sammen til EFAD og går over grænserne!

Læs en dybdegående gennemgang af en hyppig arvelig disposition i jernstofskiftet, hæmokromatose, som stort behov for diætetisk rådgivning til de personer, der har den arvelig sygdom. Fokus i decemberbladet er ”det søde liv”, for med 35 kg søde sager til hver dansker årligt er det ikke kun i juletiden, at vi er for søde. Læs om et nyt projekt, ”Er du for sød?” og få svar på, om man vitterlig kan blive afhængig af sukker? I artiklen ”Du må ikke tage min ost!” får du indblik i vejledningsteorier og refleksioner fra forfatteren, der netop har erhvervet en master i vejledning.

Denne udgaves bachelor har fokus på type 1-diabetes og diabulimi, hvad er konsekvenserne og hvordan opsporer man?  I ”Min diætistdag” beretter docent Anne Marie Beck om din fyldte arbejdsdag. Er du til bøger, kan du læse både anmeldelser fra medlemmer og se nye bøger. Kalenderen indeholder programmet for årsmødet - har du tilmeldt dig?

Læs bladet