Dybtrækker

Maskinen kan lukke svejse pakke, vakuumere pakke eller gaspakke den.

De fås i forskellige størrelse og sværhedsgrader og mange prisklasser.

Det er en billig måde at lave sin egen emballage på da folien er billig

En pose koster ca, 15øre 30*40cm. Som gøres mindre med værktøjer

Anvendelse muligheder:

Bulk pakning

Pakning af gryderetter, kød og sauceretter, flyende desserter, tilbehør fx brød, salat, stivelser, hjemmeskåret pålæg, kager i form, dressinger etc. Hvis varen skal opvarmes er det en god ide at suge vakuum eller lave rummet så det er fyldt når det svejes,

Vakuumpakket mad kan gives 5-10 dages holdbarhed på de ting som skal opvarmes, husk at analysere inden du går i gang.

Enkelt portioner

Pakning af enkelt portioner af tilbehør fx surt, salater, tvebakker, kammerjunker, kager, madpakker, dressinger, pålægssalater, sandwich etc.

Sous-vide:

Kan anvendes som en stor vakuummaskine som kan pakke alle de vare man selv vil lave til sous-vide produktion.

Hotfill

Kan anvendes til at pakke hotfill på med en pumpe henover.

 

Links.

Forskellige producenter:

www.Multivac,dk 

www.Nemco.dk 

www.Pmpack.dk   

www.bunzl.dk 

OBS:

Man skal tænke meget over hvor meget man tror man kommer til at bruge den inden og til hvad og købe alle options med fra starten da det er det billigste, tænk også over at får fuldautomatisk rengøring på alt indvendigt og vælg ip65 version så den må skummes.

Tænk over at får en med nemt værktøjsskift hvis i skal bruge den til mange størrelse, da det tager 30-60 min at skifte værktøj.

Den kræver god plads så man kan komme rundt om den.

Tænk over lydniveauet og højden og tænk over om den kan kobles sammen med labels maskine og pumpe.