Efteruddannelse og opkvalificering

42 kostfagligt uddannede fra 17 forskellige køkkener efteruddannet på Erhvervskolen Nordsjælland i Hillerød. Vi er igang og projektet afsluttes i uge 41, 2012. Efteruddannelse indeholder bla. emner indenfor sensorik, råvarekvalitet, måltidsudvikling, kost til småtspisende. 

Efteruddannelse

Den gode hverdagsmad med perspektiver om smag, kvalitet og økonomi skal efteruddanne 42 kostfaglige medarbejdere, alt i mens ledige med en kostfaglig uddannelse er ansat i løntilskudsjob i køkkenerne.

Projektet er primært målrettet ernæringsassistenter både ledige og ansatte medarbejdere. Baggrunden for at starte planlægningen af et jobrotationsprojekt, skal ses i lyset af, at der er ganske mange ledige med en kostfaglig uddannelse, som regionsbestyrelsen ønsker at få tilbage på arbejdsmarkedet med gode opkvalifikationer og erfaring.

17 kostfaglige arbejdspladser deltager

De deltagende køkkener er placeret i 11 kommunerne herudover deltager der også regionale køkkener bla. hospitaler og sociale institutioner.  Jobrotationsprojektet sker i et samarbejde mellem flere aktører bl.a FTF, FTF-A, Erhvervsskolen Nordsjælland og jobrotationskonsulent på området.