Ekspert i mindre spild

Et ansvarligt køkken

Vil du lære at udnytte råvarerne optimalt, passe på miljøet og spare penge på en gang, og vil du brande dit køkken som ansvarligt og bæredygtigt, så er Food Coordinator eller mad-koordinator uddannelsen en mulighed.

Helhed og praktik

På baggrund af et massivt ønske om at skærpe udnyttelsen af ressourcer og begrænse spildet har Hotel & Restaurantskolen sammensat en uddannelse, som er målrettet fagfolk i professionelle køkkener, skriver skolen.

Uddannelsen giver overblik over miljømæssige, samfundsmæssige og økonomiske problemstillinger forbundet med madspild på både et lokalt og et globalt niveau.  Uddannelsen sætter desuden spot på hele produktionen, når spildet skal begrænses.  Det gælder indkøb, planlægning, produktion, servering mv. Og inspirerer til forandring af arbejdsgange og metoder.

12 uger til mindre spild

Uddannelsen er sammensat af fire AMU kurser samt en workshop og strækker sig over 12 kursusdage spredt ud over et halvt år.

Kilde