Elev og studerende

Få store rabatter på kurser, foredrag, karrierevejledning og billige forsikringer. Kontingentet for elever og studerende er gratis de tre første måneder, herefter koster det kun 50 kr. om måneden.

 

 Meld dig ind og få

Viden hvor du er

Kost & Ernæringsforbundet er din kilde til viden, som du kan bruge under din uddannelse, i dit arbejde og i din hverdag. Hver måned får du Danmarks bedste fagblad for dig, der arbejder med kost, ernæring og sundhed.

Du kan også møde os på kost.dk, facebook og twitter. Her får du dagsaktuelle nyheder og viden. I vores tre facebook-netværk kan du møde andre med samme baggrund som dig - du kan diskutere faglige spørgsmål og udveksle viden og erfaringer. Vi arrangerer konferencer, temadage og foredrag, hvor du kan blive klogere og udveksle erfaring med andre fra professionen. Du kan også deltage i traineeforløb, mentorordninger eller netværk.

Få inspiration til dit kommende job

Medlemmer af Kost & Ernæringsforbundet har masser af kompetencer. Vi har sat ord på, hvad det er, vi kan i 11 faglige profiler. Brug dem som inspiration, fx når du søger praktikplads, job, eller når du skal argumentere for din profession. Se dem på www.kost.dk/profiler
 

Fagforening og a-kasse

En fagforening og en a-kasse er to forskellige ting. Hvis du vil være medlem af en a-kasse, så skal du selv melde dig ind. Vi anbefaler, at du melder dig ind i FTF-A. De kender dit fag og dit arbejdsmarked og giver dig økonomisk tryghed med dagpenge i en periode uden job. Hvis du er nyuddannet, skal du huske at melde dig ind senest to uger efter, at du har afsluttet din uddannelse, for at modtage dagpenge. Læs mere og meld dig ind på www.ftf-a.dk.