Elsker du at lave mad? Både for elever og studerende

Inspiration til kreativ måltidsudvikling • Fokus på kulinarisk kvalitet, gode råvarer og opskriftsudvikling • Værktøjer til sensorisk succes, food styling og flavourpairing • Fokus på Nøglehulskampagnen og salt i vores mad

Kost & Ernæringsforbundet byder på let forplejning ved ankomst, og senere nyder vi den tilberedte mad sammen.

Du skal medbringe forklæde og skridsikre sko. Workshoppen er gratis og varer 4 timer.
Der er et meget begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig! Husk at du skal være medlem og elev/studerende i Kost & Ernæringsforbundet.

Tid & Sted:

Mandag den 12. Maj 2014 kl. 15:30-20:00 / Uddannelsescenteret Roskilde, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde
Tirsdag den 13. maj 2014 kl. 15:00-20:00 /Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby
Torsdag den 15. maj 2014 kl. 15:30-20:00 / EUC Syd, Stegholt 35, 6200 Åbenrå
Tirsdag den 20. maj 2014 kl. 15:00-20:00 / EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
Onsdag den 21. maj 2014 kl. 15:00-20:00 / Sansestormerne, Tretommervej 33, 8240 Risskov