En OK fagforening, sørger for en OK løn

I samarbejde med FTF og LO, har vi valgt at sætte fokus på jeres løn og lønsedler under overskriften - "Stoler du blindt på din lønseddel"

Vi har også lavet vores eget lille temasite, der skal fungere som en hjælpende hånd til dig, hvis du er i tvivl om noget på din lønseddel:

Se filmen om løntjekket

 

Find din lønseddel

Første skridt er selvfølgelig at finde din lønseddel. Flere og flere virksomheder sender deres lønsedler ud digitalt. For at kunne læse dem, skal du derfor benytte dig af e-Boks. Vi har lavet en guide til hvordan du bruger e-Boks.

Guide til e-Boks

 

Forstå din lønseddel

Når du så har fundet din lønseddel, har vi flere forskellige værktøjer du kan bruge til at finde ud af om alt er som det skal være. Først har vi to guides, en fra KMD og en fra Silkeborg løn, der fortæller dig mere om, hvad de forskellige ting på din lønseddel egentlig betyder:

KMDs guide til deres lønsedler
Silkeborg Løns guide til deres lønsedler

 

Får jeg det rigtige i løn?

Når du så har gjort dig bekendt med din lønseddel, kan du bruge vores lønberegner til at tjekke, hvad din løn burde være:

Lønberegner

 

Jeg tror der er noget galt med min løn

Hvis du tror at der er noget galt med din løn, skal du gøre følgende:

  1. Kontakt dit lønkontor, og få dem til at tjekke om alt er som det skal være
  2. Kontakt din TR, og få han eller hende til at hjælpe dig
  3. Hvis alt andet er slået fejl, kan du ringe til vores forhandlingsafdeling, og få dem til at tjekke din lønseddel. De har nummer: 31 63 66 01