Er du Kost og Ernæringsforbundets nye studenterambassadør på VIA University College?

Som ambassadør bliver du Kost og Ernæringsforbundets ansigt udadtil på skolen, og du får ansvaret for at hverve nye medlemmer til gruppen af studerende i forbundet. Du får ligeledes en central rolle i at udbrede forbundets budskaber til dine medstuderende, lige som du også forventes at skabe netværk og relationer, der kan understøtte og forstærke forbundets strategi med at rekruttere og fastholde studerende. Alt i alt bliver du vores lokale ekspert i mødet med dine medstuderende, og du får i tæt samarbejde med vores sekretariat stor indflydelse på Kost og Ernæringsforbundets lokale hverveaktiviteter.

Selve jobbet

  • Du bliver Kost og Ernæringsforbundets talsmand på Via University College.
  • Du bidrager med ideer til og udvikling af tiltag til hvervning af nye medlemmer og fastholdelse af eksisterende.
  • Du involverer dine medstuderende på uddannelsesstedet, så forbundet kan afholde de bedst mulige faglige og studierelevante arrangementer for målgruppen.
  • Du bliver ansvarlig for at gennemføre hverveaktiviteter, etablere nye kontakter og netværk samt styrke kendskabet til Kost og Ernæringsforbundets tilbud og servicer for studerende.
  • Du står for møder og netværk med andre ambassadører og med sekretariatsansvarlig for rekrutteringsindsats.

Ambassadørprofil

  • Du er studerende på Via University College på PB-uddannelsen i ernæring og sundhed.
  • Du har gennemslagskraft og er en dygtig formidler og kommunikator – også når du står over for en større forsamling.
  • Du trives med at være kreativ, tage ansvar og være den, der står organisatorisk i spidsen for udvikling og gennemførelse af medlems- og hverveaktiviteter på dit uddannelsessted.
  • Du brænder for at etablere netværk og fællesskab om kost-, ernærings- og sundhedsfaglige temaer.
  • Du har måske erfaring fra lignende opgaver i NGO, idrætsforening eller jobs med fokus på salg og markedsføring

Løn og vilkår

Arbejdstiden udgør op til 15 timer om ugen, og du har stor indflydelse på dine arbejdstider. Dog må der påregnes travlhed i august, september og oktober ifm. studiestart. Ligeledes indgår i mindre omfang rejseaktivitet til andre uddannelsesinstitutioner. Timelønnen er kr. 125,-/time plus pension.

Har du spørgsmål til stillingen som studenterambassadør, kan du kontakte chefkonsulent Morten Seerup på 31 63 66 47 eller professionschef Kristine Bælum på 26 77 26 36.

Interesseret i jobbet?

Er jobbet noget for dig, så send os din ansøgning og CV til job@kost.dk. Ansøgningsfristen er mandag d. 6. januar 2020, kl.12. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 10. januar 2020, og stillingen er til besættelse pr. 15. januar 2020 eller efter aftale.

Kost og Ernæringsforbundet er forbund for godt 8.500 ernæringsprofessionelle. Medlemmerne arbejder med ernæring, mad og måltider, sundhedsfremme og forebyggelse, vejledning og behandling, fødevarer og fødevaresikkerhed. De tilbereder sund og nærende mad til unge og ældre, raske og syge i skoler og institutioner, hospitaler og ældreplejen - for sundhed er en ret.

Kost og Ernæringsforbundet arbejder politisk og strategisk for at varetage professionens interesser, forhandler løn og arbejdsvilkår for medlemmerne samt tilbyder juridisk bistand og faglig sparring.

Læs mere om os og vores medlemmer på www.kost.dk eller find os på www.facebook.com/forbundet