Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 16/12/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 8-2020
Christine Bille Nielsen  [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Månedens opskrift: Saltede citroner
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Flere skal tage mere uddannelse

Et unikt projekt

Det var ikke bare en fiks idé, der fik os til at oprette skræddersyede trainee-forløb til nyuddannede professionbachelorer i ernæring og sundhed. Som nyuddannet giver et trainee-forløb dig det helt afgørende netværk og den nødvendige erfaring, der kan føre dig tættere på et arbejde.

Trainee-projektet har fået stor ros af både FTF og FTF-A, der har kaldt det for et unikt projekt. Trainee-projektet bygger på nogle helt centrale værdier for vores profession. Som kost-, ernærings- og sundhedsfaglige er vi nemlig en profession, der altid viser fanen og går i front. Vi samarbejder og skaber netværk til andre i vores profession og uden for professionen. Vi er selv med til at vise vej for fremtidens jobmarked, og vi sætter vores kompetencer i spil, så omverdenen kan se, at der er brug for os. Trainee-projektet er et konkret eksempel på disse værdier.

Vi ved jo godt selv, at vi som mestre i mad og sundhed er helt centrale for at øge folkesundheden. Men nogle gange skal arbejdsgiverne have syn for sagen, før det går op for dem. Det hjælper vi dem nu endnu bedre til.

I Kost & Ernæringsforbundet arbejder vi konstant for at sikre kost-, ernærings- og sundhedsfaglige arbejdspladser, og for at vores ledige medlemmer kommer tættere på arbejdsmarkedet. Det gør vi ved at hjælpe jer med at vise, hvad I kan, og hvordan I gør en forskel. For det gør I.

I tilhører en fremsynet profession, der finder nye veje, når arbejdsmarkedet ændrer sig. Og det er vores opgave at hjælpe jer på vej. Der er brug for jer derude, og det vil vi altid hjælpe med, at arbejdsgiverne får øjnene op for.

Det har man også en fagforening til.

Ghita Parry
/ Formand