Facebook-netværk

Forbundets facebook finder du her
 

Netværk for professionsbachelorer i ernæring og sundhed:

Netværket hvor du får faglige nyheder, tilbud og information inden for din profession og faglighed.  Vi håber selvfølgelig også på en aktiv dialog med jer og mellem jer. Tilmeld dig og bliv automatisk inviteret til faglige arrangementer, PBES Karrierenetværksmøder mv. under dit studie og efter, hvis du er medlem.

Netværk for professionsbachelorer i ernæring og sundhed

Netværk for ernæringsteknologer:

Netværket for dig, der er ved at uddanne dig til ernæringsteknolog eller er nyuddannet. Her kan du holde dig orienteret om nyheder fra Kost og ernæringsforbundet, vores samarbejdspartnere og andre aktuelle emner. Her kan du også selv byde ind med debat, oplæg og andet som kunne interessere ernæringsteknologer. Siden er spændende fordi du er med!

Netværk for ernæringsteknologer

Netværk for ernæringsassistenter:

Netværket for dig, der er ved at uddanne dig til ernæringsassistent og ernæringshjælper eller er nyuddannet. Her kan du holde dig orienteret om nyheder fra Kost og ernæringsforbundet, vores samarbejdspartnere og andre aktuelle emner. Her kan du også selv byde ind med debat, oplæg og andet som kunne interessere ernæringsassistenter og -hjælpere. Siden er spændende, fordi du er med!

Netværk for ernæringsassistenter/hjæpere