Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 19/06/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 06/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Månedens opskrift: Jordbær
Sanne Hansen [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 19/06/2019 Måltider, der gør en forskel

Køkkenliv 10/2010

Læs hele fagbladet

 

Pris til autismeprojekt

Britta Schønemann Hansen fik Kost & Ernæringsforbundets Bachelorpris på 10.000 kr. for sit afgangsprojekt om diætbehandling af autister. Pengene vil hun bruge til at starte selvstændig rådgivningsvirksomhed.

Stillinger forsvinder ud i det blå

Patienter overføres fra det ene hospital til det andet. Det betyder nedlæggelse af kostfaglige stillinger i det køkken, der skal lave mad til færre. Men ikke automatisk flere stillinger i det køkken, der skal lave mad til flere. Tilsyneladende forsvinder mange kostfaglige stillinger ud i det blå ved disse manøvrer.

Snydt for en elevplads

Kost & Ernæringsforbundet forhandlede 75.000 kr. hjem til Monica Vestergård Jensen, der blev fyret fra det, hun troede var en elevplads på Ringe Kostskole.

Pakkemetode forringer kødets kvalitet

Når kød pakkes i beskyttende atmosfære kan det blive både tørt og sejt, og det kan se gennemstegt ud uden at være det, viser ny forskning.