Relateret indhold

Fagbladsartikel 24/10/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 24/10/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 13/11/2019 Kost, ernæring og sundhed 10-2019
Karina Baagø [ OPSKRIFTER ] Anne Kring og Asbjørn Baagø [ FOTO ]
Fagbladsartikel 13/11/2019 Månedens opskrift: Strukturmetoden
Nana Toft  [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 12/11/2019 Lyt til kroppens signaler

Køkkenliv 2/2011

Læs hele fagbladet

 

Mestre i mad

Der blev stegt og kogt, høvlet og klippet i Odense Congrescenter den 27-29. januar, hvor danmarksmesterskaberne for erhvervsskoleelever fandt sted. Ti ernæringsassistentelever var med og leverede fine resultater.

Sundhedstjek af kantinemad

Vi spiser en væsentlig del af vores mad på arbejdspladsen. Det giver kantinerne et stort ansvar for, at maden er sund. Om den er – det kan kantiner fremover enkelt og hurtigt vurdere ved hjælp af værktøjet Kantinetjek.

Jobbytte afliver fordommene

På Lokalcenter rosenvang i Århus har medarbejderne i køkkenet byttet job med plejepersonalet. Det har givet ideer til praktiske ændringer og bedre måltider, men også forståelse og respekt for den anden faggruppe.

Farvel til kostfaglige truer beboernes sundhed

Besparelser har lukket centralkøkkenet og fyret køkkenpersonalet på et bosted for handicappede i Hadsten. Pædagoger og ufaglærte laver nu maden i boenhederne, og det skaber bekymring for beboernes sundhed hos den tidligere kostfaglige leder.

OK11 - resultater til medlemmerne

Forhandlingerne om overenskomsten er i fuld gang. Arbejdsgiverne og fagforbundene har mødt hinanden og kridtet banen op - til hårde forhandlinger. Køkkenliv har spurgt Ghita Parry, om hendes syn på OK 11.