Relateret indhold

Fagbladsartikel 07/05/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 07/05/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 14/08/2020 Kost, ernæring og sundhed 5-2020
Christine Bille Nielsen [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov  [ FOTO ]
Fagbladsartikel 14/08/2020 Månedens opskrift: Plantedrikke
Kirsten Weiss  [ TEKST ] iStock [ FOTO ]
Fagbladsartikel 14/08/2020 Spil hinanden gode i teamet

Køkkenliv 2/2011

Læs hele fagbladet

 

Mestre i mad

Der blev stegt og kogt, høvlet og klippet i Odense Congrescenter den 27-29. januar, hvor danmarksmesterskaberne for erhvervsskoleelever fandt sted. Ti ernæringsassistentelever var med og leverede fine resultater.

Sundhedstjek af kantinemad

Vi spiser en væsentlig del af vores mad på arbejdspladsen. Det giver kantinerne et stort ansvar for, at maden er sund. Om den er – det kan kantiner fremover enkelt og hurtigt vurdere ved hjælp af værktøjet Kantinetjek.

Jobbytte afliver fordommene

På Lokalcenter rosenvang i Århus har medarbejderne i køkkenet byttet job med plejepersonalet. Det har givet ideer til praktiske ændringer og bedre måltider, men også forståelse og respekt for den anden faggruppe.

Farvel til kostfaglige truer beboernes sundhed

Besparelser har lukket centralkøkkenet og fyret køkkenpersonalet på et bosted for handicappede i Hadsten. Pædagoger og ufaglærte laver nu maden i boenhederne, og det skaber bekymring for beboernes sundhed hos den tidligere kostfaglige leder.

OK11 - resultater til medlemmerne

Forhandlingerne om overenskomsten er i fuld gang. Arbejdsgiverne og fagforbundene har mødt hinanden og kridtet banen op - til hårde forhandlinger. Køkkenliv har spurgt Ghita Parry, om hendes syn på OK 11.