Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 27/08/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 07/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Månedens opskrift: Sild i stimer
Sanne Hansen   [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Styr på strømmen

Køkkenliv 5/2010

Læs hele fagbladet

 

Det bedste til det sidste

Tonen i maden. Mad er altid er en god måde at vise omsorg på. Nogle kostfaglige laver mad til mennesker, hvor det i særlig høj grad kræver indføling og finfølelse at bringe omsorg med maden. Køkkenliv besøger køkkener, hvor måltidet stiller særlige krav til personalet.

Evig kamp med politikerne

Gang på gang må Louise Bundgaard op på barrikaderne. Hun har både brugt de lokale medier og er gået gennem MED-udvalget for at klage over manglende høring af køkkenet. Men det holder hårdt med at få politikerne til at lytte.

Nøgtern Kick off

2011 er ikke 2008. Det blev slået fast med syvtommersøm på Sundhedskartellets Kick off for tillidsrepræsentanter og hovedbestyrelsesmedlemmer den 20. april i Odense.

Mad efter ordre

I cafeteriaet på BeredskabscenterNordjylland betalesmaden efter vægt. Målet er atfå de unge værnepligtige til atsmage så meget nyt, sundt og forskelligt som muligt.

Det er ikke nok at bande ved gryderne 

Nordjyderne enedes om ikke længere stiltiende at tage modkritik, som den Ekstra Bladet leverede i vinter, hvor offentlig mad blev kaldt ‘hundeæde’. De vil være offensive og fortælle om maden og de vilkår, den bliver til under.