Relateret indhold

Fagbladsartikel 20/06/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 20/06/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 27/08/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 07/2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Månedens opskrift: Sild i stimer
Sanne Hansen   [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 27/08/2019 Styr på strømmen

Køkkenliv 5/2011

Læs hele fagbladet

 

Mænd og sundhed

Mænd skal se deres usunde vaner i øjnene, ellers får de sundhedsproblemer, lyder budskabet i dette års mandesundhedskampagne. Kost- og ernæringsfaglige spiller en vigtig rolle i rådgivningen af mænd.

Nøgle til sundhed i kantiner

Fra begyndelsen af 2012 vil kantiner kunne smykke sig med Nøglehulsmærket, hvis deres kunder hver dag kan træffe det sunde valg ved frokosten.

Ernæring på den kommunale dagsorden

I Viborg er ernæring skrevet ind i kommunens fireårige strategiplan af hensyn til de ældres livskvalitet og kommunens økonomi. Kommunens ernæringskonsulent jubler. Sammen med otte ernæringsnøglepersoner er hun ved at sætte handling bag ordene.

Fokus på trivsel holder stress fra døren

Hver fjerde sygemelding i Danmark skyldes stress. Det kalder på en indsats, mener FTF, som efterspørger mod fra lederside til at tage fat på problemerne. Og mod er der nok af i to storkøkkener – både hos ledere og medarbejdere, som sammen kæmper for et godt arbejdsmiljø.

Kostkonsulenter fra Herlev går til filmen

Tre små instruktionsfilm skal sikre, at maden anrettes efter køkkenets hensigter og serveres ens på alle afdelinger.