Relateret indhold

Fagbladsartikel 24/10/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 24/10/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 13/11/2019 Kost, ernæring og sundhed 10-2019
Karina Baagø [ OPSKRIFTER ] Anne Kring og Asbjørn Baagø [ FOTO ]
Fagbladsartikel 13/11/2019 Månedens opskrift: Strukturmetoden
Nana Toft  [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 12/11/2019 Lyt til kroppens signaler

Køkkenliv 9/2010

Læs hele fagbladet

 

En drøm af et køkken

Hvad er du god til, hvad vil du gerne lave? Køkkenet på Vejle Sygehus har skrottet de traditionelle MUS-samtaler og sat et drømmerejseinterview i stedet. Metoden skaber udvikling og glæde.

Styrken i køkkenet

De ansatte i køkkenet på Omsorgscenter Egegård har været gennem et forløb med muskeltræning, der skal forebygge arbejdsskader. Det bedste er, at de selv træner videre.

Ærgelse i Hillerød

Det har været op ad bakke med børnehaverne. Kun 11 får mad fra Hillerøds et år gamle køkken ’Mad til hver dag’. Derfor inviterede køkkenet til åbent hus.

Brud på traditionen, hvis maden forsvinder

Albertslund Kommune har serveret mad i vuggestuer og børnehaver siden midt i 70’erne og været urokkelige i holdningen til madens sociale og sundhedsmæssige værdi, der også i dag er central i kommunens sundhedspolitik.

Mad bliver til økonomi

FOLA har tidligere her i bladet anbefalet en madordning, hvor maden laves i institutionerne. Børnene skal være en del af processen, sagde Lars Klingenberg for godt et år siden. Det fastholder han. Og mener derfor, at den fleksible ordning er lagt helt forkert an. Den kommer til at handle om penge, ikke om mad.