Faglig udvikling og sparring

Du får faglig sparring

Savner du inspiration og viden, kan du altid kontakte sekretariatet og få faglig sparring på alt fra uddannelser til arbejdsmarked. Vi kender udfordringerne og det politiske landskab.

Kost og Ernæringsforbundet arrangerer derudover konferencer, temadage og foredrag, hvor du kan møde andre inden for dit faglige felt og udveksle viden og erfaringer. Kontakt professionsafdelingen.

Karriererådgivning

Hvis du tænker du på at videre- eller efteruddanne dig eller har du brug for karriererådgivning, så kan vores karrierevejleder hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Det kan fx være i forbindelse med job, jobskifte, uddannelse, efteruddannelse og videreuddannelse. Find karrierevejleder.

 

Lederservice

Som leder har du et stort ansvar for, at visioner, strategier, ressourcer, kvalitet og praksis går op i en højere enhed i en ofte presset hverdag. Og du skal navigere i oprørte vande med modsatrettede krav og forventninger fra politikere, medarbejdere og brugere. Her vil du sandsynligvis af og til have brug for kompetent rådgivning og sparring. Kost og Ernæringsforbundet lederteam rådgiver om

  • Kost- og ernæringsfaglig ledelse
  • Ledelse generelt
  • Lederroller og personlig lederudvikling
  • Lønforhandling for ledere

Kontakt Lederteamet

Viden – uanset hvor du er

Følg med i, hvad vi går og laver. Følg os på facebook. Vi vil også gerne høre fra dig i de mange debatter vi sætter i gang på facebook, LinkedIn og andre sociale medier. Din virkelighed og dine interesser er omdrejningspunktet for vores arbejde.

Vi har flere forskellige nyhedsbreve – også et til dig. Du får fagspecifikke nyheder til dig, serveret i et format der passer til din hverdag. Her på hjemmesiden kan du finde inspiration og viden om kost, ernæring og sundhed, du kan hente værktøjer, opslagsværk og ernæringsberegnede opskrifter. Her finder du også viden om arbejdsmiljø, ledelse, løn og ansættelse eller et spændende arrangement i nærheden af dig.

Kost, Ernæring og Sundhed er navnet på vores fagblad. Det udkommer 11 gange årligt og bringer  artikler om fag og arbejdsmarked. Læs det her.