Faglig udvikling og sparring

Faglig sparring

Kost & Ernæringsforbundet sidder med i projekter og partnerskaber - på den måde sikrer vi at arbejdsmarkedet kender din uddannelse og ved hvad du kan. Vi arbejder målrettet på at være en vidensbank for hele professionen. Viden, som vi videreformidler og som du kan bruge direkte under dit studium, i din elevtid, i dit arbejde og i din hverdag.

Kost & Ernæringsforbundet arrangerer konferencer, temadage og foredrag, hvor du kan møde andre inden for dit faglige felt og udveksle viden og erfaringer. Kontakt professionsafdelingen.

Karrierevejledning

Hvis du tænker du på at videre- eller efteruddanne dig eller har du brug for karrierevejledning, så kan vores karrierevejleder hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Det kan fx være i forbindelse med job, jobskifte, uddannelse, efteruddannelse og videreuddannelse. Find karrierevejleder.

Viden – uanset hvor du er

Følg med i, hvad vi går og laver. Følg os på facebook. Vi vil også gerne høre fra dig i de mange debatter vi sætter i gang på facebook, LinkedIn og andre sociale medier. Din virkelighed og dine interesser er omdrejningspunktet for vores arbejde.

Vi har flere forskellige nyhedsbreve – også et til dig. Du får fagspecifikke nyheder til dig, serveret i et format der passer til din hverdag. Her på hjemmesiden kan du finde inspiration og viden om kost, ernæring og sundhed, du kan hente værktøjer, opslagsværk og ernæringsberegnede opskrifter. Her finder du også viden om arbejdsmiljø, ledelse, løn og ansættelse eller et spændende arrangement i nærheden af dig.

Kost, Ernæring & Sundhed er navnet på vores fagblad. Det udkommer 11 gange årligt og bringer  artikler om fag og arbejdsmarked. Læs det her.

Lederservice

Som leder har du et stort ansvar for, at visioner, strategier, ressourcer, kvalitet og praksis går op i en højere enhed i en ofte presset hverdag. Og du skal navigere i oprørte vande med modsatrettede krav og forventninger fra politikere, medarbejdere og brugere. Her vil du sandsynligvis af og til have brug for kompetent rådgivning og sparring. Kost & Ernæringsforbundet lederteam rådgiver om

  • Kost- og ernæringsfaglig ledelse
  • Ledelse generelt
  • Lederroller og personlig lederudvikling
  • Lønforhandling for ledere

Kontakt Lederteamet