Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Bliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Faglig udvikling og sparring
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Nyuddannet
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • Corona - vigtig viden
      • OK21
      • Lønforhandling
      • Beregn din løn
      • Overenskomster
      • Pension
      • Vælg en tillidsrepræsentant
      • Tillidsrepræsentanter
      • Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Arbejdsbeklædning
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Psykisk arbejdsmiljø
      • Særligt for arbejdsmiljørepræsentanter
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Arbejdstid
      • Omsorgsdage
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Aktuelle mærkesager
      • Bæredygtige køkkener
      • Sociale institutioner
      • Overvægt
      • Underernæring
      • Ernæringsugen
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
      • Medlemmernes kernekompetencer
    • Viden og anbefalinger
      • De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
      • Projekt sunde fødevarer
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • E-mail
  • Print
  • RSS

FaKD materiale

Materiale m.m. fra FaKDs arrangementer og kurser

Her kan du finde materialet fra FaKDs årsmøder:

Årsmøde 2020

Inger Bols: præsentation (udvalgte slides)

Lene Meyer: præsentation (i farve)

Lene Meyer: præsentation (printvenlig)

 

 

 

Årsmøde 2019

Plantebaseret kost til patienter i ernæringsrisiko, ved Tina Beermann

Dansk Vegetarisk Forening, ved Rune-Christoffer Dragsdahl

Anbefalinger vedr. vegansk kost, ved Else Molander

Appetit På Måltidet (APM), ved Mette Husted

Hjerterehabilitering –anno 2019, Birgitte Møllegaard Bertelsen

NCP som metode til dokumentation og kvalitetssikring, ved Luise Persson Kopp

 

Hvis du har spørgsmål til LUCANO projektet, kan du rette henvendelse til Randi Tobberup på rt@diaetist.dk. 

FaKDs bestyrelse siger tak for et fantastisk årsmøde

Sidst ændret 24/02/2020 - 11:10

FaKD - Fagligt selskab af Kliniske Diætister

  • Velkommen
  • Nyheder fra FaKD
  • Fagbladet Diætisten
  • Find en diætist - Kort
  • Kalender - faglige arrangementer
  • Medlemsfordele FaKD
  • Viden
    • EFAD
    • Litteratur
    • Rammeplaner
    • Historisk arkiv
    • The Nutrition Care Process - NCP
    • Høringssvar
    • Uddannelse
    • FaKD materiale
    • Projektmidler FaKD
    • ERFA grupper
  • Om FaKD
  • Presse
  • Kontakt FaKD

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om os|
Nyhedsbrev|
Presse|


Kontakt
Persondata

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling

Forny Samtykke