Fakta
Projekt:
Sunde fødevarer til mennesker med diabetes, initiativ 4, Den nationale diabetes-handlingsplan.
Læs projektbeskrivelsen her.
Tidsplan:
April 2018 - december 2020.
Partnere:
Kost og Ernæringsforbundet (projektejer og -leder), Komiteen for Sundhedsoplysning, Rådet for sund mad og Sundhedsstyrelsen.
I samarbejde med:
Diabetesforeningen.
Følgegruppe:
Bispebjerg Hospital, De Samvirkende Købmænd, Fødevarestyrelsen, KL, Landbrug & Fødevarer, Steno Diabetes Center og Sundheds- og Ældreministeriet.
Finansiering:
Rådet for sund mad har modtaget 1 mio. kr. til projektet, finansieret af satspuljemidlerne. Pengene er fordelt således:
- 0,5 mio. kr. i 2018
- 0,3 mio. kr. i 2019
- 0,2 mio. kr. i 2020
Økonomi omkring projektet varetages af projektledelsen og sekretariatet i Rådet for sund mad.
Kontakt:
Karina Kyhn Andersen, Kost og Ernæringsforbundet
T: 31636610
E: kka@kost.dk
|