Tillykke til køkkent på Sygehus Himmerland

Det blev til en ærefuld tredjeplads for køkkenet  Sygehus Himmerland i Hobro, da " Årets Danske Læreplads" torsdag blev kåret ved et arrangement hos Danske Erhvervsskoler i København. 

Alligevel er køkkenchef Carsten Hansen -forståeligt nok -stolt over placeringen på Top 3-listen over de bedste lærepladser blandt samtlige erhvervsuddannelser i Danmark. 

Det er ernæringsassistentelev Karin Laustsen, der har indstillet køkkenet på Sygehus Himmerland til prisen som " Årets læreplads". 

-Jeg er mor til tre små børn på 1, 2 og 4 år, og jeg har ikke været på arbejdsmarkedet længe. Og alligevel gav min chef mig et arbejde, i konkurrence med flere andre ansøgere, skrev hun bl. a. i sin indstilling. 

Hun fremhæver desuden sygehuskøkkenet i Hobro som en arbejdsplads, hvor hun som elev altid får hjælp, har en engageret chef og hvor et højt ambitionsniveau i forhold til at yde det bedste til patienterne giver hende mulighed for at uddanne sig til en selvstændigt tænkende og handlende ernæringsassistent, der står på et solidt fagligt fundament. 

Vi ønkser teamet fra køkkeneren på Sygehus Himmerland tillykke med den fine placering.