Forandringer og samarbejde

2014-10-22 10:00 til 2014-10-23 15:00
Formålet med dette kursus er at give tillidsrepræsentanterne de nødvendige redskaber for at sætte fokus på fremtidens arbejdsmarked, forandringsprocesser og kommunikation i relation til tillidsrepræsentantens arbejde i Samarbejdsudvalg, MED eller MIO.
Formålet med dagene  er, at tillidsrepræsentanten bliver klar over hvordan de øger deres gennemslagskraft i MED, gennem større viden om deres egen kommunikationsstil.

Du vil få kendskab til forandringsprocesser, egne og kollegers reaktioner på forandringer og hvad der er deres rolle i forhold til forandringsprocesser.

Du bliver mere klar over hvorledes MED/MIO systemet fungerer og hvordan du kan gøre medarbejdernes indflydelse gældende i MED/MIO i en forandringssituation.

Kursus forløbet vil være en blanding af oplæg, gruppearbejde og opsamling.

Der undervises med udgangspunkt i en præsentation af en problemstilling fra tillidsrepræsentanternes dagligdag. Sammen med de øvrige deltagere gennemfører underviseren en analyse af problemet, hvor deltagere og underviseren med udgangspunkt i aftaler, overenskomster, og arbejdsmarkedslove kommer frem til løsningsmodeller.

Forudsætning for at deltage i kurset er, at du har deltaget i grunduddannelsen modul G1 og G2 - eller del 1 og del 2 i den gamle tillidsrepræsentantuddannelse.

Fakta

Dato:

Onsdag den 22. oktober 2014 til Torsdag den 23. oktober 2014

Tid:

kl. 10:00 til 15:00

Sted:

Severin Kursuscenter Skovsvinget 25 5500 Middelfart

Antal deltagere:

16

Tilmeldingsfrist:

Fredag den 19. september 2014

Kontaktperson: