Forbrugsforeningen

Et betalingskort

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Vi dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere end 4.600 forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.
Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt.

Forbrugsforeningen har over 270.000 kortholdere fordelt på 195.000 medlemsfamilier, hvilket
gør os til Danmarks største indenlandske betalingskort – næst efter Dankort. Så hvis I er flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Meld dig ind nu

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu og send den til os. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - svarende til kr. 11,- om måneden.