Se 11 profiler fra den virkelige verden
Her er Kost og Ernæringsforbundet samledede professionelle DNA. Hvad kan de, og hvad arbejder de med? Tjek de 11 medlemmer, deres job og den profil, som de repræsenterer. Klik på 'profilen' for hver enkelt, og se de typiske kompetencer og arbejdsområder. Brug profilerne, hvis du søger job eller nye medarbejdere inden for kost, ernæring og sundhed. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kost og Ernæringsforbundet.
Dorthe Dybro, økonoma, coach + leder og kommunikationskurser
Arbejde: leder af EAT-køkkenet, Københavns skolemad
Profil: Strategisk ledelse
Hanne Kirsten Bach, ernæringsassistent
Arbejde: ernæringsassistent og arbejdsmiljørepræsentant
Profil: Mad, håndværk og storproduktion
Eva Konradsen, økonoma
Arbejde: Souschef på plejecenter i Ballerup Kommune
Profil: Administrativ operationel ledelse
Helle Christensen, klinisk diætist
Arbejde: Autoriseret klinisk diætist, selvstændig
Profil: Behandling og individuel vejledning
Rikke Friis Malver, ernæringsassistent
Arbejde: Kostfaglig eneansvarlig, Æblehuset i Herlev
Profil: Madhåndværk og måltider
Nanna Jensen, professionsbachelor i ernæring og sundhed
Arbejde: Ernærings- og Måltidskoordinator, Plejecenter Sølund
Profil: Måltidsværtskab
Mette Kloppenborg, ernærings- og husholdningsøkonom
Arbejde: Køkkenchef, Børnehuset Stjernen i Tjørring
Profil: Tilrettelæggelse af sundhedsfremme
Tanja Krogsbæk, økonoma
Arbejde: Produktionsleder på Herlev Hospital,
Profil: Koordinering og styring af driftopgaver
Thomas Østergaard Schødt, køkkenassistent med efteruddannelse
Arbejde: Kvalitetschef, i Cofoco
Profil: Kvalitetsstyring af madservice
Karina Mulvad, professionsbachelor i ernæring og sundhed
Arbejde: ADL-træning (almindelig daglig levevis) med uledsagede flygtningebørn og -unge på et asylcenter
Profil: Vejledning i forebyggelse og rehabilitering
Bente Schøidt, økonoma, klinisk diætist + efteruddannelse
Arbejde: Assisterende cheføkonoma, Centralkøkkenet i Risskov
Profil: Koordinering af standarder for mad og måltider