Kontakt

Presse- og kommunikationskonsulentSofia Zafirakos

T: 2830 4185
E: soz@kost.dk

Forbundets faglighed præsenteret i elleve profiler

  • Fra venstre: Dorthe (EAT i København), Eva (plejehjem i Ballerup), Hanne (Slagelse Sygehus), Helle (selvstændig), Rikke (Æblehuset i Herlev), Nanna (Plejecenter Sølund), Mette (Børnehuset Stjernen), Tanja (Herlev Hospital), Thomas (Cofoco), Karina (Dansk Røde Kors) og Bente (Aarhus Universitetshospital).
    Fra venstre: Dorthe, EAT i København // Eva, plejehjem i Ballerup // Hanne, Slagelse Sygehus // Helle, selvstændig // Rikke, Æblehuset i Herlev // Nanna, Plejecenter Sølund // Mette, Børnehuset Stjernen // Tanja, Herlev Hospital // Thomas, Cofoco // Karina, Dansk Røde Kors // Bente, Aarhus Universitetshospital.

Se 11 profiler fra den virkelige verden

Her er Kost & Ernæringsforbundet samledede professionelle DNA. Hvad kan de, og hvad arbejder de med? Tjek de 11 medlemmer, deres job og den profil, som de repræsenterer. Klik på 'profilen' for hver enkelt, og se de typiske kompetencer og arbejdsområder. Brug profilerne, hvis du søger job eller nye medarbejdere inden for kost, ernæring og sundhed. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kost & Ernæringsforbundet eller medlemmerne herunder.

Dorthe Dybro, økonoma, coach + leder og kommunikationskurser

Arbejde: leder af EAT-køkkenet, Københavns skolemad

Profil: Strategisk ledelse

 

Hanne Kirsten Bach, ernæringsassistent

Arbejde: ernæringsassistent og arbejdsmiljørepræsentant

Profil: Mad, håndværk og storproduktion

 

Eva Konradsen, økonoma

Arbejde: Souschef på plejecenter i Ballerup Kommune

Profil: Administrativ operationel ledelse

 

Helle Christensen, klinisk diætist

Arbejde: Autoriseret klinisk diætist, selvstændig

Profil: Behandling og individuel vejledning

 

Rikke Friis Malver, ernæringsassistent

Arbejde: Kostfaglig eneansvarlig, Æblehuset i Herlev

Profil: Madhåndværk og måltider

 

Nanna Jensen, professionsbachelor i ernæring og sundhed

Arbejde:  Ernærings- og Måltidskoordinator, Plejecenter Sølund

Profil: Måltidsværtskab

Mette Kloppenborg, ernærings- og husholdningsøkonom

Arbejde: Køkkenchef, Børnehuset Stjernen i Tjørring

Profil: Tilrettelæggelse af sundhedsfremme

 

Tanja Krogsbæk, økonoma

Arbejde: Produktionsleder på Herlev Hospital, 

ProfilKoordinering og styring af driftopgaver

 

Thomas Østergaard Schødt, køkkenassistent med efteruddannelse

Arbejde: Kvalitetschef, i Cofoco

Profil: Kvalitetsstyring af madservice

 

Karina Mulvad, professionsbachelor i ernæring og sundhed

Arbejde: ADL-træning (almindelig daglig levevis) med uledsagede flygtningebørn og -unge på et asylcenter
Profil: Vejledning i forebyggelse og rehabilitering

 


Bente Schøidt, økonoma, klinisk diætist + efteruddannelse

Arbejde: Assisterende cheføkonoma, Centralkøkkenet i Risskov

Profil: Koordinering af standarder for mad og måltider