FTF-A’s løbeklub kulminerede på en flot sommeraften

  • Foto: Lars Bertelsen

Af FTF-A

Gennem de seneste fem måneder har flere end 450 af FTF-A’s medlemmer mødtes en gang om ugen i job- og løbeklubben i København til løbetræning, besøg fra virksomheder og spændende foredrag fra nogle af Danmarks bedste oplægsholdere.

Temaet har hele vejen igennem været at fokusere på sammenhængen mellem sund livsstil, motion og evnen til at yde sit bedste, når man søger job.

Da job- og løbeklubben kulminerede ved årets DHL Stafet i København, var flere end 120 medlemmer og medarbejdere fra FTF-A mødt op. På en flot dansk sommeraften fik alle testet deres løbeevner på rutens fem kilometer, og humøret var højt i teltet, når deltagerne kom tilbage fra løb til et velfortjent måltid mad og lidt at drikke.

”Det var en helt fantastisk aften og en dejlig afslutning på forårets løbeaftner. Vi kunne virkelig mærke, at det har betydet noget for vores medlemmer at være med i job- og løbeklubben og få noget ny inspiration,” sagde Michael Darmer, adm. direktør for FTF-A og løbecoach, efter sin fem kilometers løbetur.

Ny tilgang til jobsøgning

Idéen om at kombinere motion og jobsøgning er blevet modtaget rigtig positivt både blandt medlemmer, de deltagende virksomheder, oplægsholderne og de mange faglige organisationer, som FTF-A arbejder tæt sammen med.

”Det er helt sikkert, at det, at vi har skabt en ny tilgang til jobsøgning og givet det et andet perspektiv på det, har været en stor styrke. Jobsøgning handler om meget mere end at skrive ansøgninger, og gennem job- og løbeklubben har vi sat fokus på, at netværk og sundhed også har en stor betydning,” siger Michael Darmer.

Initiativet med job- og løbeklubben er heller ikke gået mediernes næse forbi. Tirsdag den 26. august publicerede Politiken en artikel om løbeklubben på deres hjemmeside. I artiklen er der interview med adm. direktør Michael Darmer og Anette Pedersen, der er et af de medlemmer, som har løbet med om tirsdagen og til DHL.

Du kan læse artiklen her. http://politiken.dk/oekonomi/arbejdsmarked/ECE2374167/ledige-loeber-efter-jobs-med-deres-a-kasse/